Servicii gratuite de consiliere in cariera

In luna aprilie 2013, in cadrul proiectului “Califica-te pentru viitor”, implementat de compania SC Development Training Consulting SRL in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, va avea loc a doua sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala, in regim rezidential.

52 de persoane angajate, cu domiciliul in regiunea de Nord-Est, vor beneficia gratuit de acest serviciu, care se va derula la pensiunea Casa Elena din Voronet, judetul Suceava. Sesiunea de consiliere in cariera va avea loc pe parcursul a doua zile, in care participantii vor beneficia de:• 2 sesiuni de consiliere de grup cu rol in descoperirea aptitudinilor si motivatiilor personale si profesionale;• 1 testare psihoaptitudinala;• consiliere pentru realizarea unui plan de cariera;• 1 intalnire pentru preluarea profilelor psihoaptitudinale si consiliere individuala, la intoarcerea in Iasi.

Cele 52 de persoane participante vor beneficia si de o sesiune de informare si constientizare cu privire la beneficiile formarii profesionale continue a adultilor, oportunitatile de calificare si sau recalificare sau certificare si egalitatea de sanse la locul de munca.

Prima sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala in regim rezidential a avut loc in iulie 2012, iar la aceasta au participat 48 de persoane din grupul tinta (angajati cu domiciliul in regiunea Nord-Est). Elena Stanciuc, una dintre participantele de la prima serie a mentionat in testimonialul oferit spre completare fiecarui beneficiar: “Formarea profesionala continua ma ajuta in dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, a aptitudinilor si a competentelor. De asemenea, ma ajuta sa ma perfectionez si sa cunosc mai bine domeniile care ma intereseaza, dar si sa descopar domenii noi, pentru care am calitatile necesare, dar nu constientizez.”

Obiectivul proiectul “Califica-te pentru viitor!” este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est si este realizat in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Programele demarate in cadrul acestui proiect se adreseaza persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la [email protected] sau la telefon: 0232-271.124 Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Care este cel mai bun moment al zilei pentru...

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face yoga? Sunt cei...

Exercitii pentru cifoza care te ajuta sa corectezi postura

Trebuie sa avem grija de curbura coloanei noastre, deoarece o distributie corecta a...

16 remedii casnice pentru combaterea acneei

Remediile la domiciliu pentru combaterea acneei pot fi o alternativa sau o completare...

Descopera cateva feluri de mancare care te vor ajuta...

Colita este una dintre cele mai frecvente afectiuni in societatea moderna , deoarece originea...

De ce varfurile degetelor devin amortite – TOATE CAUZELE!

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti fi adormit varfurile degetelor? Daca raspunsul este da si...

6 utilizari vindecatoare ale urzicii, mit sau realitate?

Urzica ne-ar putea ajuta atat in ​​cazurile de constipatie, cat si in cazul gastroenteritei....

Categorii Populare