Servicii gratuite de consiliere in cariera

In luna aprilie 2013, in cadrul proiectului “Califica-te pentru viitor”, implementat de compania SC Development Training Consulting SRL in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, va avea loc a doua sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala, in regim rezidential.

52 de persoane angajate, cu domiciliul in regiunea de Nord-Est, vor beneficia gratuit de acest serviciu, care se va derula la pensiunea Casa Elena din Voronet, judetul Suceava. Sesiunea de consiliere in cariera va avea loc pe parcursul a doua zile, in care participantii vor beneficia de:• 2 sesiuni de consiliere de grup cu rol in descoperirea aptitudinilor si motivatiilor personale si profesionale;• 1 testare psihoaptitudinala;• consiliere pentru realizarea unui plan de cariera;• 1 intalnire pentru preluarea profilelor psihoaptitudinale si consiliere individuala, la intoarcerea in Iasi.

Cele 52 de persoane participante vor beneficia si de o sesiune de informare si constientizare cu privire la beneficiile formarii profesionale continue a adultilor, oportunitatile de calificare si sau recalificare sau certificare si egalitatea de sanse la locul de munca.

Prima sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala in regim rezidential a avut loc in iulie 2012, iar la aceasta au participat 48 de persoane din grupul tinta (angajati cu domiciliul in regiunea Nord-Est). Elena Stanciuc, una dintre participantele de la prima serie a mentionat in testimonialul oferit spre completare fiecarui beneficiar: “Formarea profesionala continua ma ajuta in dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, a aptitudinilor si a competentelor. De asemenea, ma ajuta sa ma perfectionez si sa cunosc mai bine domeniile care ma intereseaza, dar si sa descopar domenii noi, pentru care am calitatile necesare, dar nu constientizez.”

Obiectivul proiectul “Califica-te pentru viitor!” este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est si este realizat in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Programele demarate in cadrul acestui proiect se adreseaza persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la [email protected] sau la telefon: 0232-271.124 Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Cum sa amenajezi un colt de studiu in stil...

De multe ori intr-o casa ai nevoie de un spatiu pentru studiu sau munca...

Secretele unei relatii de cuplu reusite

Oricat de mult ati fost impreuna, exista cateva reguli simple, fundamentale de urmat. A...

Categorii Populare