Servicii gratuite de consiliere in cariera

In luna aprilie 2013, in cadrul proiectului “Califica-te pentru viitor”, implementat de compania SC Development Training Consulting SRL in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, va avea loc a doua sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala, in regim rezidential.

52 de persoane angajate, cu domiciliul in regiunea de Nord-Est, vor beneficia gratuit de acest serviciu, care se va derula la pensiunea Casa Elena din Voronet, judetul Suceava. Sesiunea de consiliere in cariera va avea loc pe parcursul a doua zile, in care participantii vor beneficia de:• 2 sesiuni de consiliere de grup cu rol in descoperirea aptitudinilor si motivatiilor personale si profesionale;• 1 testare psihoaptitudinala;• consiliere pentru realizarea unui plan de cariera;• 1 intalnire pentru preluarea profilelor psihoaptitudinale si consiliere individuala, la intoarcerea in Iasi.

Cele 52 de persoane participante vor beneficia si de o sesiune de informare si constientizare cu privire la beneficiile formarii profesionale continue a adultilor, oportunitatile de calificare si sau recalificare sau certificare si egalitatea de sanse la locul de munca.

Prima sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala in regim rezidential a avut loc in iulie 2012, iar la aceasta au participat 48 de persoane din grupul tinta (angajati cu domiciliul in regiunea Nord-Est). Elena Stanciuc, una dintre participantele de la prima serie a mentionat in testimonialul oferit spre completare fiecarui beneficiar: “Formarea profesionala continua ma ajuta in dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, a aptitudinilor si a competentelor. De asemenea, ma ajuta sa ma perfectionez si sa cunosc mai bine domeniile care ma intereseaza, dar si sa descopar domenii noi, pentru care am calitatile necesare, dar nu constientizez.”

Obiectivul proiectul “Califica-te pentru viitor!” este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est si este realizat in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Programele demarate in cadrul acestui proiect se adreseaza persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la [email protected] sau la telefon: 0232-271.124 Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare