Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul http://www.haipemare.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

http://www.haipemare.ro este administrat de SC HAIPEMARE SRL-D cu sediul in Bucuresti, Str. Vatra Dornei Nr.6, Bl.E3, Sc.A, Et.1, Ap.6, Sector 4 inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/8019/2014, Cod unic de inregistrare 33353505. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului http://www.haipemare.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea rezerva un charter nautic de pe http://www.haipemare.ro, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa inscrieri@haipemare.ro sau sa ne lasati un mesaj pe site-ul http://www.haipemare.ro in care sa specificati pachetul de charter pe care il doriti, perioada si numarul de persoane. Consultantii nostri va vor contacta pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun traseu si ambarcatiunea potrivita. In momentul rezervarii se percepe un avans nerambursabil de 30% din pretul charter-ului, restul de 70% poate fi platit pana in ziua charter-ului.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Obligatiile clientului la bordul ambarcatiunii:

Clientul trebuie sa detina documentele sale de identitate si sa le prezinte autoritatilor ori de cate ori ii sunt cerute.

Clientul trebuie sa respecte legislatia romana in vigoare.

Clientul este obligat sa tina seama de instructajul facut de skipper pentru a mentine securitatea ambarcatiunii si a echipajului de la bordul ambarcatiunii.

Clientul este obligat sa poarte vesta de salvare la cererea skipper-ului.

Clientul este obligat sa anunte in scris compania SC HAIPEMARE SRL-D , printr-un e-mail la adresa inscrieri@haipemare.ro, daca nu este apt medical pentru a urca la bordul navei si pentru a naviga.

Drepturile clientului la bordul ambarcatiunii:

Clientul are dreptul de a beneficia de serviciile achizitionate in conditii optime si de maxim profesionalism;

Clientul are dreptul de a fi informat cu privire la regulile si obligatiile pe care trebuie sa le respecte la bordul navei, astfel cum sunt prevazute in regulamentul de bord, precum si in celelalte reglementari aplicabile;

Clientul are dreptul de a folosi toate echipamentele si utilitatile aflate la bordul ambarcatiunii.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Plata servicilor se efectueaza prin transfer bancar in contul RO55 INGB 0000 9999 0500 8619 la banca ING sucursala Mangalia.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului http://www.haipemare.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC HAIPEMARE SRL-D sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul http://www.haipemare.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail inscrieri@haipemare.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

  1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC HAIPEMARE SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: achizitionarea unui charter nautic

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea facturii.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastra de a organiza tranzactia.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: SC HAIPEMARE SRL-D.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC HAIEMARE SRL-D. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. HAIPEMARE S.R.L.-D. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. HAIPEMARE S.R.L.-D. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Compania este exonerata de orice raspundere pentru orice incidente la bordul ambarcatiunii inchiriate care au ca rezultat accidentarea vreunuia dintre membrii echipajului.

Vreme nefavorabila

In cazul in care in ziua charter-ului vantul are o viteza de peste 25kn pentru siguranta pasagerilor vom naviga numai pe ape interioare ( Canalul Limanu).

Politica de retur

Rezervarea poate fi anulata pana in ziua charter-ului printr-un e-mail la adresa inscrieri@haipemare.ro sau prin telefon la numarul 0727.089.043. Avansul de 30% este nerambursabil.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind anularea rezervarii va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.haipemare.ro

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.haipemare.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s