Visele tale se repeta? Aceasta este ceea ce subconstientul tau vrea sa iti comunice

Visele tale se repeta? Ai avut acelasi vis iar si iar? Te-ai intrebat vreodata care este motivul pentru care avem  vise recurente  si nu gasim o explicatie? Ei bine, sensul viselor poate avea diferite interpretari si lecturi, dar atunci cand  acelasi vis este repetat iar si iar,  atunci putem afla ce intentioneaza sa ne transmita subconstientul.

Sensul  viselor recurente  este legat de principalele probleme care ne trezesc interesul zilnic. Sunt acele situatii care ne tin ingrijorati, care ne concentreaza atentia si care se pot manifesta printr-un vis anume, in care putem vedea reflectata o situatie, o persoana, un animal sau orice alta dorinta sau interes.

4 lucruri de retinut despre visele recurente

Pentru a nu fi nevoit sa te gandesti constant la  ce inseamna sa visezi acelasi lucru de mai multe ori , ti-am pregatit o lista cu tot ce trebuie sa tii cont pentru a putea interpreta acest tip de vis. Ia-ti notite!

1. Oamenii la care ne pasa

Dintre toate visele recurente pe care le putem avea, exista unul care poate aparea mai devreme sau mai tarziu. Vorbim despre  vise recurente cu aceeasi persoana , mai ales cand vine vorba de cei dragi. Ii visam datorita relatiei pe care o avem cu ei, pentru ca ii iubim. Si este ca  visele sunt o reflectare a dorintelor noastre, a acelui dor pe care il avem. Cu toate acestea, in unele cazuri totul se poate intampla invers. A avea un  vis recurent cu o persoana nedorita , un vis cu contatii negative care ajunge sa devina un adevarat cosmar.

2. Amintirile tale

Copilaria este pilonul fundamental al dezvoltarii noastre personale, adica fiecare experienta, fiecare amintire, ceea ce am trait. Din acest motiv, originea viselor noastre este strans legata de aceasta etapa a vietii, deoarece este primul contact cu emotiile si sentimentele noastre. In cele din urma, totul face parte dintr-o simbologie si este incarcat cu conotatii mistice. Prin urmare,  visele recurente ne transmit semnale  pentru ca ceea ce vor ele este sa ne ajute sa ne rezolvam problemele, sa fim decisivi.

3. Deciziile pe care le luam

Cand  visam in mod repetat acelasi vis  , s-ar putea sa fim nelinistiti pentru ca trebuie sa luam o decizie si te vei intreba: ce poti face? Ei bine, interpreteaza fiecare vis recurent ca pe o oportunitate de a reflecta. Practicarea meditatiei te poate ajuta sa te relaxezi pentru a gasi solutia si a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, pentru ca atunci cand visam acelasi lucru de atatea ori este pentru ca trebuie sa inchidem problema in cauza pentru a merge mai departe. Pentru ca altfel anxietatea va creste in viata noastra de zi cu zi si acest lucru se va reflecta in vise.

4. Ce poti face?

Nu suntem intotdeauna capabili sa ne amintim ceea ce visam , dar este foarte important sa incercam sa descifram fiecare detaliu si sa observam ce variaza intre fiecare vis. La fel, este important sa lasam drumul, sa lasam lucrurile sa curga astfel incat istoria calatoriei noastre sa fie scrisa in consecinta. Din acest motiv, a face un proces de introspectie este bine, reflectand asupra vietii noastre, asupra noastra insine. La fel, pentru a  dezvalui sensul viselor recurente, trebuie sa tinem cont de rolul ghidului spiritual, care ne va ajuta pe tot parcursul acestei proceduri pentru a da valoare fiecarui mesaj.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare