Iata ce semne iti arata ca relatia nu mai functioneaza

Despărțirea este destul de grea. Cu toate acestea, există anumite probleme într-o relație care sunt destul de  seriose, și atunci când vă confruntați cu una dintre acestea, o întrebare apare în mintea dvs. „Mă despart sau o rezolvăm?” Ei bine, aici nu există un răspuns „unic pentru toți”. În două relații separate, cele două situații exact identice pot însemna două lucruri complet diferite. Acestea fiind spuse, iată cateva dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii se despart sau doresc să se despartă și sfaturi despre cum puteți să vă despărțiți ușor sau să reparați lucrurile.

Unul dintre voi crede că celălalt este nevoiaș

Inainte de a continua discutia, trebuie neaparat sa mentionam ca sexul este si el o parte foarte importanta intr-un cuplu. Vizionarea impreuna de filme pe https://adult69.ro/ , incercarea unor lucruri noi in dormitor si comunicarea sincera pe plan sexual va vor ajuta sa aveti un cuplu reusit. Relațiile sunt grozave, dar funcționează cel mai bine atunci când sunt doi oameni care se reunesc pentru a face un întreg mai mare. Una dintre cele mai importante părți este aceea de a fi o persoană independentă, care nu se asteapta ca partenerul sa o ‘’repare’’.

Stilul de relație „modern” se bazează pe faptul că doi oameni independenți se reunesc și elaborează un parteneriat echitabil. Se așteaptă ca fiecare partener să își asume jumătate din responsabilități, mai mult sau mai puțin. Fiecare are adesea propria sursă de venit și împreună negociază un plan 50/50 pentru a împărți îndatoririle gospodăriei și obligațiile financiare. ”Există un citat celebru din capodopera modernă a lui Kahlil Gibran „Profetul” care vorbește foarte bine despre necesitatea de a avea spațiu într-o relație sănătoasă „Și stați împreună, dar nu prea aproape unul de altul: Căci stâlpii templului stau în afară. iar stejarul și chiparosul nu cresc unul în umbra celuilalt „.

Soluție: planificați timpul separat. Cultivați interese exterioare.

Dacă doriți să remediați acest lucru, trebuie sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

• Începeți o seară de poker cu băieții

• Oferă-te voluntar pentru un week-end departe la muncă

• Începeți să vă antrenați sau să alegeți un sport preferat

• Faceți orice pentru a crea un pic de spațiu între voi doi, care vă permite fiecăruia dintre voi să isi recupereze propria identitate.

Motive pentru despărțire: atunci când aveți o identitate unitară și nu puteti iesi din ea în ciuda eforturilor depuse. A te pierde nu este bun sau sănătos pentru nimeni. Dacă nu-ți poți găsi identitatea chiar și după ce ai încercat în mod repetat, atunci nu ai cum sa ai o relatie de cuplu armonioasa.

Problemă: aveți o relație cu conflicte dese

Sa traiesti mereu in conflict cu partenerul nu este ceva sanatos. De aceea, daca ati incercat deja sa aplanati situatiile tensionate, dar fara succes, atunci poate ca ar trebui sa va ganditi serios daca sunteti in relatia potrivita sau nu.

Cum știți dacă este posibil să vă păstrați relația și să renunțați la conflict? Soluție: consiliere, mediere și gestionarea furiei. Consilierea începe adesea prin a vă ajuta să vă dați seama dacă vreți să fiți împreună. Numai acest proces poate merita banii cheltuiți. Cu toate acestea, consilierea ajută și prin comunicarea cu un intermediar mai obiectiv. În cele din urmă, luați în considerare învățarea mai mult despre gestionarea furiei.

Motive pentru a te despărți: pur și simplu nu poți înceta să lupți

Unele relații capătă un caracter sadomasochist emoțional. Nu există nici o rezolvare, aceasta este o relatie toxica. Poti intra si pe divahair.ro pentru a afla si alte aspecte care te atentioneaza ca relatia ta nu mai functioneaza.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare