Cum sa faci bani de acasa?

Exista persoane care prefera sa stea acasa si sa lucreze, iar acestia poarta numele de freelanceri. Daca nu esti angajat cu contract de munca si prestezi anumite servicii, pentru care oferi factura, atunci si tu esti un freelancer. Iata insa cum poti castiga bani de acasa!

Consultant

Anumite companii nu isi doresc sa angajeze pe termen lung consultanti din diferite domenii. Astfel, tu poti face acest job de acasa, la solicitarea anumitor companii care au nevoie de serviciul tau. Te poti specializa in mai multe domenii, precum afaceri, juridic, IT sau marketing. Totusi, experienta este necesara in acest caz, asa ca majoritatea consultantilor sunt persoane care au lucrat intr-o companie pe un post similar timp de cativa ani.

Inginer

Desi nu iti vine sa crezi, exista o multime de joburi de inginer in mediul on-line. In functie de proiectele pentru care esti solicitat, ai nevoie de o experienta mai mare sau mai mica. In acest fel, chiar si inginerii incepatori isi pot gasi de lucru on-line.

Agent call-center

Mediul de afaceri va avea nevoie continua de agenti de call-center, care isi pot face treaba si de acasa. Dupa un training de cateva saptamani, compania pentru care lucrezi te poate trimite acasa, scutind in acest fel mai multe costuri (cu locatia, cu echipamentele de lucru, etc.). Astfel, vei lucra de acasa, pe laptopul tau, cu un telefon dat de companie, in orele stabilite cu angajatorul. In acest caz vei avea un contract de munca.

Web designer

Cum toate afacerile se muta incet incet in mediul on-line, tot mai multe companii au nevoie de ajutor in acest domeniu. Astfel, web designerii, cei care pot crea site-uri, sunt din ce in ce mai cautati. Proectele pot varia de la cateva sute de dolari, pana la cateva mii de euro, in functie de complexitatea acestora.

Profesor on-line

Da, acum exista si profesori on-line, care stau in fata unui calculator, si cu ajutorul unui webcam isi desfasoara lectiile cu cei care sunt interesati. Poti preda absolut orice, de la limbi straine si pana la matematica, daca esti destul de bun.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Sarea de mare aduce 10 beneficii organismului tau?

Multe beneficii atribuite sarii de mare nu au fost dovedite de stiinta. Contrar...

Ce este algidol si pentru ce se utilizeaza?

Elaborarea cu proceduri stiintifice a formulelor farmaceutice pentru tratarea simptomelor unor patologii dureroase, se...

Care este cel mai bun moment al zilei pentru...

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face yoga? Sunt cei...

Exercitii pentru cifoza care te ajuta sa corectezi postura

Trebuie sa avem grija de curbura coloanei noastre, deoarece o distributie corecta a...

16 remedii casnice pentru combaterea acneei

Remediile la domiciliu pentru combaterea acneei pot fi o alternativa sau o completare...

Descopera cateva feluri de mancare care te vor ajuta...

Colita este una dintre cele mai frecvente afectiuni in societatea moderna , deoarece originea...

Categorii Populare