Cum sa faci bani de acasa?

Exista persoane care prefera sa stea acasa si sa lucreze, iar acestia poarta numele de freelanceri. Daca nu esti angajat cu contract de munca si prestezi anumite servicii, pentru care oferi factura, atunci si tu esti un freelancer. Iata insa cum poti castiga bani de acasa!

Consultant

Anumite companii nu isi doresc sa angajeze pe termen lung consultanti din diferite domenii. Astfel, tu poti face acest job de acasa, la solicitarea anumitor companii care au nevoie de serviciul tau. Te poti specializa in mai multe domenii, precum afaceri, juridic, IT sau marketing. Totusi, experienta este necesara in acest caz, asa ca majoritatea consultantilor sunt persoane care au lucrat intr-o companie pe un post similar timp de cativa ani.

Inginer

Desi nu iti vine sa crezi, exista o multime de joburi de inginer in mediul on-line. In functie de proiectele pentru care esti solicitat, ai nevoie de o experienta mai mare sau mai mica. In acest fel, chiar si inginerii incepatori isi pot gasi de lucru on-line.

Agent call-center

Mediul de afaceri va avea nevoie continua de agenti de call-center, care isi pot face treaba si de acasa. Dupa un training de cateva saptamani, compania pentru care lucrezi te poate trimite acasa, scutind in acest fel mai multe costuri (cu locatia, cu echipamentele de lucru, etc.). Astfel, vei lucra de acasa, pe laptopul tau, cu un telefon dat de companie, in orele stabilite cu angajatorul. In acest caz vei avea un contract de munca.

Web designer

Cum toate afacerile se muta incet incet in mediul on-line, tot mai multe companii au nevoie de ajutor in acest domeniu. Astfel, web designerii, cei care pot crea site-uri, sunt din ce in ce mai cautati. Proectele pot varia de la cateva sute de dolari, pana la cateva mii de euro, in functie de complexitatea acestora.

Profesor on-line

Da, acum exista si profesori on-line, care stau in fata unui calculator, si cu ajutorul unui webcam isi desfasoara lectiile cu cei care sunt interesati. Poti preda absolut orice, de la limbi straine si pana la matematica, daca esti destul de bun.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare