5 plante mari de apartament care purifica aerul

Multe dintre plantele mari de interior sunt recunoscute si ca arbori mici, unele ajung la inaltimi de pana la doi metri, sunt fara indoiala grozave pentru locuinta datorita atributelor lor, purifica aerul, aromatizeaza, infrumuseteaza si ceva ce iese in evidenta este faptul ca necesita ingrijire usoara, deoarece traiesc la umbra si irigarea nu este continua, bineinteles ca este important sa fie curatate din cand in cand pentru ca culoarea lor sa ofere o luminozitate uimitoare, datorita dimensiunii lor au de obicei frunze mari si stralucitoare.

Prima planta a contelui nostru este ficus lyrata africana, este maiestuoasa datorita trunchiului sau subtire si a frunzelor mari, dimensiunea sa este perfecta pentru locuri mari, un element de luat in considerare in estetica acestor ornamente naturale sunt ghivecele, aceasta planta. se poate instala intr-o stofa, dintre acestea sunt multe culori care se adapteaza tuturor stilurilor decorative, se remarca si idei de ceramica, plastic, sticla, oale create din reciclare, unde se folosesc cutii de lemn sau chiar mobilier care nu mai este. folosit, materialul ar trebui sa fie robust, mai jos sunt alte plante mari de apartament si cateva modele originale in ghivece.

Flori mici de interior

Indiferent de dimensiunea locului, pot fi amplasate plante mari de interior , uneori plantele nu sunt cu frunze, ajung la inaltime si in acel moment isi extind frunzele, acest lucru dand posibilitatea de a organiza corect agregatele locului care sunt mobilier si obiecte la care contribuie la confort, este decisiv sa alegi un stil care sa definesca tipul de planta de folosit, nu doar stilul, ci si culorile de pe pereti, perdele si extra decoratiuni, in imaginea urmatoare puteti vezi un design decorativ excelent cu ficus lyrata.

 A doua planta de luat in considerare in numaratoarea noastra este Kentia, aceasta specie se caracterizeaza prin faptul ca are frunze de inaltime semnificativa care cad ulterior, cand lumina naturala intra prin aceasta cadere a frunzelor, planta genereaza un set de umbre care contribuie foarte mult la frumusete. locul, pentru a te juca cu aceste umbre este o idee buna sa ai in vedere o pardoseala cu textura vizibila sau sa asezi un covor care sa arate grozav prin efectul umbrelor, contrastul realizat cu un ghiveci bun este important si pentru mediu.

Plante mari de interior in dormitoare si bai

O alta dintre cele mai bune plante mari de interior sunt palmierii mici, acestia au un aspect natural frumos ce ofera un confort enorm, exista cateva specii de palmieri care sunt desertici si arata grozav intr-o camera cu detalii rustice, in imaginea de mai jos puteti vezi o culoare exact care scoate palmierul in evidenta, generand o disparitate ce contribuie la dimensiunea locului, permitand spatiului sa para mai mare, acest tip de copac nu are nevoie de soare si este suficienta o irigare gradata.

Plantele mari de interior nu sunt exclusiviste unei camere, pot fi amplasate in orice spatiu interior, de la baie la birou sau dormitoare, in dormitoare este grozav datorita aromei bune pe care o ofera, proprietatea sa purificatoare iti permite sa te bucuri mai bine. somn , Monstera deliciosa este o planta buna pentru ea, nu este atat de inalta si frunzele sale in tonuri inchise arata perfect pentru a nu deranja vederea pe timp de noapte.

O planta clasica inalta pentru interioare care este utilizata pe scara larga este sansevieria, frunzele sale in forma de sabie se adapteaza stilurilor decorative in care geometria este factorul predominant, aceasta planta nu rezista, marimea ei este potrivita pentru asezarea pe rafturi sau mobilier.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare