10 plaje paradisiacale pentru o vara tropicala

Pe intreaga planeta exista numeroase insule paradisiacale, va prezentam clasamentul celor 10 dintre cele mai paradisiacale insule din lume.

1. Maldive
A fost imposibil sa alegem o singura plaja din cele peste 1.200 de insule care alcatuiesc aceasta tara si ca fiecare dintre ele este adevarat paradis in afara si in interiorul apei.

2. Insulele Gili. Indonezia
Desi au devenit foarte turistice, insulele Gili pastreaza inca acea atmosfera speciala care le face unul dintre cele mai paradisiac locuri din lume. Aveti trei optiuni si insulele Gili sunt formate din trei perle mici: Gili Trawangan, cel mai turistic dintre toate, Gili Meno, ceva mai linistit decat primul si Gili Air, cel mai linistit dintre cele trei si, de asemenea, cel mai putin vizitat .

3. Golful Maya. Tailanda
O stim, Golful Maya este una dintre cele mai paradisiac plaje din lume si, de asemenea, una dintre cele mai aglomerate. Dar daca te trezesti devreme, vei avea ocazia sa te bucuri practic singur si sa ai o experienta unica.

4. Lanikai. Oahu. Hawaii
Considerata de hawaiieni ca una dintre cele mai bune plaje de inot de pe intreaga insula, aceasta plaja incredibila de peste un kilometru, inconjurata de un recif frumos, este unul dintre cele mai paradisiacale locuri ale insulei.

6. Whitehaven. Whitsunday. Australia
Situata pe insulele Whitsunday, putem spune ca aceasta este probabil una dintre cele mai bune plaje din lume. Si adevarul este ca nu trebuie sa vedeti decat o imagine pentru a va face o idee despre ce este, inconjurata de insule mici de nisip alb, este una dintre cele mai impresionante de pe planeta.

7. La Digue. Seychelles
Aproape toate plajele paradisiacale au nisipuri albe, palmieri si ape turcoaz. In La Digue aceasta este inca o constanta, dar la aceasta se adauga un element unic: formatiunile de roca de granit, atat de caracteristice acestei plaje, o fac sa atinga expresia maxima a frumusetii.

8. Cayos Cochinos. Honduras
Cazi mici nelocuite, unde numai palmierii vor fi tovarasii nostri de calatorie. Apele atat de cristaline incat barcile par sa pluteasca in aer. Toate acestea fac parte din Cayos Cochinos din Honduras, unul dintre cele mai incredibile paradisuri din lume.

9. La Pelosa. Sardinia. Italia
Si adevarul este ca Caraibe nu este atat de departe. Trebuie doar sa mergem in Sardinia si mai precis la La Pelosa, in Stintino, pentru a gasi una dintre cele mai frumoase plaje din Europa.

10. Secret Lagoon. Palawan. Filipin
Stim ca in Filipine nu este o sarcina usoara sa te decizi doar pe o plaja si ca poti numi mai multe si nu am fi de acord cu privire la care dintre ele este mai cereasca. Dar daca ar trebui sa optam pentru una, Secret Lagoon, una dintre golfulele sale curate si cu ape cristaline turcoaz, ar fi probabil alegerea noastra.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare