Ce alegi: iPad sau platforme Android?

Iti doresti achizitionarea unei tablete, insa nu stii care este mai buna. Chiar daca in ultimul timp s-au scos pe piata mai multe tablete cu platforme Android, Apple a ramas tot in topul vanzarilor in cele mai multe tarii de pe glob. Vei descoperi aici avantajele si dezavantajele fiecarei tableta pentru a putea decide singur ce model ti se potriveste.

Ce are iPad si nu are Android?

Unul din lucrurile care le observam pentru prima data atunci cand le comparam este grosimea. Apple reuseste sa aiba o grosime mai mica decat majoritatea tabletelor Android de pe piata, insa acest lucru poate fi usor detronat daca cei de la Samsumg, de exemplu, vor pune burta pe subtiat tableta lor. Un alt lucru de mentionat si care este mai important decat grosimea este autonomia bateriei. In prezent, iPad castiga aceasta batalie.

Avand in vedere ca prima data a aparut iPad si dupa s-a dezvoltat si sistemul Android este si normal ca iPad sa fie mereu cu un pas in fata in ceea ce priveste aplicatiile. Daca vei observa cu atentie vei vedea ca toate aplicatiile apar intai in AppStore, specific Apple, pentru ca mai apoi sa fie reprogramate si pentru Android. In ceea ce priveste virusii, iPad este mult mai bine protejat deoarece nu iti permete descarcarea oricaror fisiere de pe net care pot fi virusate.

Totodata, un alt aspect la care ne uitam cand vine vorba de alegerea unei tablete este ecranul si in special touchscreen-ul. Chiar daca ecranul unor tablete Android sunt putin mai mari decat iPad, acesta din urma castiga cu un touchscreen ,mult mai performant.

Puncte forte ale tabletelor Android fata de iPad

Unul din avantajele unei tablete Android este aceea ca impune mai putine restrictii decat utilizarea unui iPad. Browserele Android permit utilizarea Flash Media, de la Adobe, si tot aici se pot implementa mai usor abordarea multitasking. Functia de recording voice este mai buna, iar tabletele Android au si camere cu flash.

Un alt avantaj al tabletelor Android este capacitatea de stocare. Din ce in ce mai multe tablete Android au un spatiu de stocare superior celor de la Apple. In plus, tabletele Android suporta si carduri de memorie SD sau microSD care pot suplimenta memoria tabletei.

Insa cel mai mare avantaj al acestor tablete este fara indoiala pretul. Unele persoane dau performanta Apple pe o tableta Android cu o performanta vizibil scazuta doar din cauza pretului. Cu siguranta daca Apple ar veni pe piata cu preturi similare tabletelor Android, acestea din urma nu ar avea nicio sansa de castig in fata iPad-ului.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare