Oana Roman nu mai suporta!

Oana Roman s-a saturat de toti oamenii care o comenteaza din cauza greutatii sale. Aceasta spune ca sunt multe oi in turma, si ca acestia nu fac decat sa repete ce altii au spus inaintea lor, nefiind in stare sa gandeasca singuri.

„Bobonete se inscrie intr-o linie bine cunoscuta, o turma. Asta e, s-au luat unii dupa altii. Desi parea ca el nu face parte din aceasta turma, uite ca s-a incadrat aici si nu poate iesi. Eu nu mai am rabdare sa suport marlania si nesimtirea. Cred ca el a facut asta pentru ca e la moda sa o barfesti pe Oana Roman.Mie mi s-a propus acest proiect, dar nu l-am acceptat pentru ca nu mi s-a parut interesant si nici n-as fi putut sta atat de departe de Isabela. Eu am tacut si am crezut ca daca ignor, se va uita totul.

Traiesc intr-o tara in care sunt foarte multi oameni misto, dar si marlani. Eu cred ca un om inteligent si cu vorbele la el putea sa ironizeze o persoana intr-un mod frumos. Ma gandesc serios sa actionez aceste persoane in justitie. E ciudat ca oamenii care ma comenteaza, nu ma cunosc. Poate e frustrare a lor ca n-am mers eu acolo, ca poate eu faceam rating. Oamenii astia n-au nicio valoare.”, si-a spus parerea Oana la WOWbiz.