Pe ce si-a cheltuit Petru Buica banii castigati la MasterChef!

Petru Buica a fost desemnat, in 2012, primul castigator al show-ului MasterChef. Pe langa titlul mult ravnit, aceasta a castigat si un premiu de 50.00 de euro, pe care i-a cheltuit intr-un mod foarte inteligent.

„Cu banii ce pot sa zic: Pana in 25 de ani mi-am luat masina, mi-am luat casa utilata cu tot ceea ce trebuie, am avut si de-o parte, am avut afacere pe cont propriu si a mers, chiar a mers, dar am inchis-o din lipsa de timp, am calatorit, am invatat si mi-am ajutat familia foarte mult. Nu am spart banii pe nimicuri. In bucataria mea gasesti 90% din lucrurile pe care le gasesti intr-o bucatarie profesionista. Eu zic ca m-am descurcat, nu?!

Am avut o afacere, dar m-am retras din ea. Eram foarte multi actionari si se luau greu decizile acolo. Am pastrat legatura cu amicii mei, restaurantul respectiv exista si functioneaza. In schimb, in momentul de fata cel mai important proiect la care lucrez este noul meu site. O sa fie o platforma video unde o sa am o sectiune cu tutorial video si filmulete de genul “Ce poti sa faci in 60 de secunde din 4 ingrediente” si voi mai avea si o sectiune cu interviuri cu bucatari. O sa fie interviuri atipice in care voi pune intrebari pe fata “Cati oameni ti-au venit la un eveniment?”, „Ai aruncat la gunoi mancarea facuta de tine?”, „Ai reciclat mancarea?”, cam asa. In plus, ma gandesc sa fac o emisiune online despre bucatarie. Cred ca e o ramura care se va dezvolta pe viitor. La TV daca ai pierdut emisiunea, aia e, in online lucrurile se schimba.

Intr-un concurs de bucatarie nu m-as mai inscrie niciodata. Am vazut cum este, mi-am atins obiectivul si pana la urma cred ca as da o dovada de falsitate daca m-as inscrie din nou. Deja stiu ce se intampla, cum se intampla. Eu am fost acolo, mi-am luat partea de faima si cea a leului, cum se spune, asa ca de ce sa nu castige si altii acesti bani, a declarat Petru Buica in exclusivitate pentru WOWbiz.