Elena Udrea a avut o copilarie saraca!

Acum Elena Udrea este o femeie implinita, ce pare a avea tot ce isi doreste. Insa nu la fel au stat lucrurile si atunci cand aceasta era mica. Nascuta intr-o familie saraca, Elena spala covoarele si masinile vecinilor.

“Eram foarte multi copii in cartierul in care locuiam, ne jucam in fata blocului pana noaptea tarziu in vacante, nu exista internetul care sa ne preocupe, ca acum. Era frumos si nu pot sa spun ca am simtit atunci lipsurile. Dar acum, privind in urma, imi dau seama ca ne lipseau multe lucruri. Spre exemplu, eu nu am vazut cola pana la 14 ani. Nici nu stiam ca exista.

Am fost literalmente un copil foarte bun si foarte ascultator. In perioada in care erau cozile acelea celebre, se aduceau oua, stateai la coada – se striga in tot cartierul, se aducea detergent, stateai la coada, eu am facut cumparaturile vecinilor. Mai mult, am crescut copiii din bloc, am spalat covoarele si masinile vecinilor. Daca era vorba despre o treaba casnica, eram si eu la ajutat vecinii. Nu spuneam nu, nu refuzam pe nimeni, pana s- a suparat mama pentru ca acasa nu ma punea sa fac nimic si eu faceam treaba prin vecini, a spus Udrea in revista Tabu.