Monica Iacob Ridzi sufera de o boala grava!

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de abuz in serviciu. Desi aceasta a depus la dosar mai multe analize medicale care arata ca este bolnava, instanta nu a redus sentinta.

„Am platit politic si personal pentru ca am fost credula in oameni. Problemele mele de sanatate s-au acutizat. Saptamana trecuta eram internata pentru investigatii, iar recent m-am externat pentru a fi aici. Din cauza stresului din ultimii cinci ani, si copiii mei s-au nascut cu probleme. De cinci ani de zile am trait momente de umilinta profunda si uneori am simtit, efectiv, ca mor cu dreptatea in mana. Viata mea si a copiilor mei este, la acest moment, in mainile dumneavoastra”, a spus Ridzi in fata instantei.

Monica sufera de leucopenie, o boala rara a sangelui, suferind chiar si o operatie in Viena anul trecut.

 ”Mi-as dori ca nu aspectele medicale sa primeze in decizia instantei, ci probele din dosar, care dovedesc nevinovatia mea, dar am depus si rapoartele medicale instantei pentru a dovedi ca, din pacate, situatia mea medicala este foarte grava”, a scris Ridzi pe pagina sa personala de Facebook.