Luna: cheia lumii voastre emotionale

In astrologia psihologica, luna reprezinta arhetipul Mamei si ne ofera o multime de informatii despre relatia pe care o avem cu corpul si radacinile noastre, cum ne exprimam sentimentele sau ce reactii automate avem.

Planetele dintr-un grafic natal sunt clasificate in:

Luminarele: Luna si Soarele
Personalul: Mercur, Venus si Marte
Socialul: Jupiter si Saturn
Transpersonal: Uranus, Neptun si Pluto

Aceeasi clasificare corespunde ordinii in care ar trebui sa integram diferitele planete. Cu alte cuvinte, prima planeta la care participam, ne dezvoltam si ne recunoastem pe noi este Luna , care este legata de copilaria noastra, de mama, de ceea ce este casa si zona de confort pentru noi si lumea noastra emotionala.Atunci trebuie sa ne desfasuram si sa ne integram Soarele, care este personalitatea noastra dominanta, urmata de planetele care sunt cele mai apropiate si la dispozitia dvs., care sunt planetele personale. De fapt, Mercur este comunicarea si modul de invatare, vorbire sau mers, ceea ce invatam aproximativ in primul an al vietii noastre; Venus este ceea ce ne place si da placere, iar Marte este calea pe care trebuie sa o ducem spre ceea ce ne dorim. Cand avem deja aceasta constructie de personalitate de baza integrata, putem incorpora celelalte planete care sunt mai generationale, incepand cu cele sociale, Jupiter si Saturn si, in final, cele transpersonale, care sunt Uranus, Neptun si Pluton.

Cand vorbim in terapie si in medii de dezvoltare personala pentru a ne vindeca rana copilului interior in astrologia psihologica avem harta, care este graficul nasterii, care ne spune cum a fost copilaria noastra, ranile pe care le purtam, care este refugiul nostru interior, ce Ne face sa ne simtim vulnerabili si cum actionam atunci cand ceva ne ameninta bunastarea emotionala sau ne ofera securitate.

Si este faptul ca, in graficul nostru natal, Luna reprezinta arhetipul Mamei sau al persoanei care a ocupat acest rol si chiar al oamenilor din jurul nostru care au caracteristici lunare. Cu alte cuvinte, explica modul in care fiecare dintre noi percepe figura materna si legatura pe care o avem cu mama noastra sau chiar cu copiii nostri. Afland despre Luna natala, putem sti, de asemenea, cum ne hranim si ne hranim pe noi insine, relatia pe care o avem cu corpul nostru, cat de receptivi suntem, modul nostru de a fi intim, cum traim amintirile trecutului nostru, in ce moduri ne satisfacem nevoile, cum ne conectam familia, radacinile, clanul, caminul sau tot ceea ce are legatura cu sentimentul de apartenenta, cum simtim si exprimam sentimentele, lumea noastra interioara, inconstienta si imaginativa,reactii mai automate si inertiale sau repetitive si ceea ce ne ofera securitate emotionala.

Luna ne ofera o multime de informatii despre lumea noastra emotionala si, prin urmare, asistenta la nevoile lor este esentiala pentru a ne simti in siguranta emotionala. Pentru a ne integra, recunoaste, imbratisa si hrani Luna noastra, avem mai multe moduri si va depinde mai ales de modul in care este aceasta Luna. De exemplu, daca am o luna cu un semn ca Gemenii si simt o rana emotionala deosebita, poate ca primul lucru de care voi avea nevoie este sa citesc despre asta, sa gasesc pe cineva care sa vorbeasca despre ceea ce mi se intampla sau sa intalnesc prieteni care sa ma distraga din cand in cand de disconfortul.

Lucrati cu vise
Deoarece Luna reprezinta de asemenea visul si inconstientul , scrie in fiecare dimineata intr-un jurnal ceea ce ai visat este revelator. Luna reprezinta noaptea si este la fel de importanta ca Soarele, care reprezinta ziua. Pentru a putea trai singuratatea in timpul zilei, trebuie sa alimentam si lumea noastra lunara.

Acorda atentie casei tale
Casa ta este sau ar trebui sa fie o reflectare a ceea ce are nevoie Luna ta . Sa ai grija de casa ta si sa-l faci placut in functie de nevoile tale este o modalitate de a-ti cultiva propria Luna. Cititi despre caracteristicile Lunii dvs. si vedeti daca casa dvs. este o reflectare a acesteia. De exemplu, daca aveti o luna in Taur, veti dori o casa confortabila, o canapea buna si facilitati; foarte diferit de un Aquarium Moon care poate prefera sa aiba cele mai noi inovatii tehnologice si dispozitive de ultima generatie.

Scrie despre copilaria ta
Ar fi ca si cum ai scrie o carte despre biografia ta, incepand cu amintirile din copilarie si din trecutul tau. Scrieti ca un copil ar face, fara judecata, fara rusine si fara rusine despre cum te-ai simtit, ce ti-a placut sa faci, cum ti-ai vazut parintii, ce relatie ai avut cu fratii tai, care a fost casa in care ai crescut etc.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare