Divorteaza Chris Simion?

Chris Simion este casatorita de 17 ani cu Gabriel Fatu, insa relatia dintre ei a inceput de ceva timp sa scartaie. Gabriel a facut de curand o declaratie, spunand ca divortul este deja stabilit!

“Da, vom divorta! Fara vodevil, fara show-uri in emisiuni ieftine. Avem termen pe 14 februarie, sambata, la un notar din Bucuresti, in sectorul 1. Acum lumea este mai fericita?”, a declarat Gabriel.

Contactata telefonic, regizorul Chris Simion spune ca nu a fost notificata pentru divort.

“Sunt la Timisoara. In aceasta seara am spectacol la Teatrul National. Jucam “Mecanica Inimii”. In agenda mea in ziua de 14 februarie aveam un singur eveniment- premiera spectacolului “Studii despre iubire”, dupa Ortega y Gasset, la ora 19.00 la Teatrul de pe Lipscani.

Am aflat insa din presa ca in aceeasi zi voi mai trai un eveniment cel putin la fel de important: divortul meu. Nu stiu sa fi fost notificata oficial si nici contactata in alt fel. In mod sigur nu mi-am schimbat numarul de telefon si nici adresa de domiciliu.

Discretia este un principiu pe care l-am sustinut si l-am aplicat in cei 17 ani. Spatiul meu privat a fost intotdeauna delimitat ferm de cel public si nu intentionez sa imi transform viata personala, intr-o barfa”, a declarat Chris in exclusivitate pentru WOWbiz.