Cele mai hot combinatii de zodii!

Iata care sunt cele mai hot combinatii de zodii!

Femeie scorpion cu barbat taur. Combinatia dintre un semn de apa si unul de pamant este foarte excitanta si puternica. Veti avea parte de experiente noi in dormitor.

Femeie varsator cu barbat gemeni. Fiind doua semne de apa cu o personalitate puternica si sexualitate iesita din comun, acestia se vor intelege de minune printre asternuturi.

Femeie scorpion cu barbat pesti. Din nou o combinatie intre doua semne de apa, insa mult mai interesanta, deoarece scorpionul nu poate manipula pestele dupa bunul plac.

Femeie sagetator cu barbat berbec. Partidele explozive de sex se datoreaza combinatiei de foc-foc, care duce de fiecare data la crearea unei atmosfere fierbinti.

Femeie fecioara cu barbat capricorn. Ambii parteneri sunt foarte linistiti, sau cel putin pana cand se intalnesc in dormitor. Acestia isi dau frau liber imaginatiei si uita de prejudecati pentru a se bucura din plin de placerile sexuale.

Femeie rac cu barbat leu. Ai putea crede ca un semn de apa nu s-ar potrivi niciodata cu unul de foc, insa te-ai insela. Acestia s-ar potrivi excelent printre asternuturi.

Femeie capricorn cu barbat scorpion. Cu doua personalitati atat de sexuale va fi greu sa stingeti focul pasiunii. Va cititi gandurile reciproc si parca va cunoasteti de ani de zile.

Femeie berbec cu barbat scorpion. Ambele zodii sunt patronate de Marte, zeul razboiului, insa nu se da nicio lupta intre cei doi. Chiar din contra, acestia se inteleg minunat, fiind un cuplu extraordinar de hot.