Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face yoga?

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face yoga? Sunt cei care cred ca dimineata si altii ca noaptea… Deci, cand e mai bine?

Raspunsul este simplu: cel mai bun moment pentru a face yoga este cel mai potrivit pentru tine. Yoga are multe beneficii deoarece este o practica constanta in timp, trebuie sa gasesti rutina care se potriveste stilului tau de viata si functioneaza conform programului pe care il ai zilnic.

Acest lucru se poate schimba in timp pe masura ce viata ta se schimba. De exemplu, este posibil sa fi participat de ani de zile la cursuri de yoga de seara imediat dupa munca. Dar cand aveai copii, era mai logic sa mergi in timpul zilei in timp ce ei erau la scoala. Nici macar nu conteaza daca faci yoga la ore diferite in zile diferite ale saptamanii, atata timp cat gasesti o rutina care sa fie durabila. Lasa yoga sa se incadreze in programul tau in loc sa incerci sa-ti lucrezi programul in jurul yoga.

Este mai bine dimineata sau seara?

Sunt cei care cred ca este mai bine dimineata, sunt chiar cei care o practica inainte de zori. Multi practicanti efectueaza aceasta rutina crezand ca este mai bine pentru ei, deoarece odata ce vor efectua practica se vor putea bucura de beneficiile ei pe tot parcursul zilei. In realitate, beneficiile nu se simt imediat din practicarea yoga. Este necesar sa existe o practica constanta de yoga pentru ca beneficiile sa se simta pe termen scurt si lung.

Multi oameni care fac yoga sfatuiesc sa o faca dimineata devreme sau seara tarziu.

Multi oameni care fac yoga sfatuiesc sa o faca dimineata devreme sau seara tarziu. Subliniind ca exista avantaje pentru fiecare. Practicarea dimineata face sa lucrezi mai bine pe propria vocatie. Noaptea, elimina oboseala stresului zilei si lasa o senzatie de improspatare si calm. Ambele suna destul de bine, nu? Indiferent de ora din zi, cel mai bine este sa o faci pe stomacul usor.

Daca practici yoga dimineata devreme, ai multe lucruri de luat in considerare, inclusiv compatibilitatea cu a face yoga pe stomacul gol (si intestinele) si virtutea de a-ti incepe ziua cu piciorul corect, s-ar putea sa nu fie practic pentru persoanele ocupate. femei care lucreaza sau care au o familie de ingrijit (sau da, pentru ca se poate face in timp ce toata lumea doarme). Doar pentru ca nu vrei sa te trezesti inainte de zori, nu inseamna ca ar trebui sa anulezi yoga.

Daca te uiti la orarele salilor de sport sau ale locurilor in care se practica yoga, orarele pot fi foarte diferite. Pot fi unii dimineata, altii dupa-amiaza si altii noaptea. Asa este, pentru ca realitatea este ca, daca vrei sa practici yoga, acesta trebuie sa tina cont de timpul tau disponibil. Sa faci yoga stresat pentru ca ai multe lucruri de facut nu este recomandat. Cand faci antrenament, trebuie sa te concentrezi absolut pe practica. De asemenea, ar trebui sa simti cum te simti cand practici yoga in fiecare moment al zilei.

O rutina de dimineata va poate ajuta sa va incepeti ziua si sa incepeti cu piciorul potrivit.

Poate ca pentru tine dimineata te simti mai tensionat si dupa-amiaza mai agil si calm, sau invers! Ceea ce este necesar este sa reflectati la ce ora din zi este cea mai potrivita pentru dvs. Daca stii pe cineva care iti spune ca este mai bine dimineata, este pentru ca poate pentru acea persoana este mai bine la acel moment al zilei, dar poate pentru tine este mai bine sa o exersezi la alta ora.

Timp de yoga acasa

Gasirea orei potrivite din zi este deosebit de importanta daca incercati sa stabiliti o practica acasa. Dimineata sau dupa-amiaza este cea mai practica pentru oamenii care lucreaza. O rutina de dimineata va poate ajuta sa incepeti ziua si sa incepeti cu piciorul potrivit. O practica de seara te ajuta sa te relaxezi si sa te inmoaie. 

Oricare ar fi, trebuie sa stii la ce ora este cel mai potrivit pentru tine sa practici yoga; altfel, este prea usor sa-l respingi in favoarea unor lucruri care par mai presante. Majoritatea oamenilor sunt creaturi de obicei… la fel si tu. Daca vrei ca programul tau sa se tina, trebuie sa te tii de programul tau si sa faci din el un obicei.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

10 lampi perfecte pentru tavane joase

Daca refuzati sa instalati si o plafoniera, o lampa de perete sau o incastrat...

6 idei de a decora o baie vitage

Vi se va parea paradoxal sa vorbiti despre vechi si nou in acelasi timp...

5 magazine de unde sa cumperi mobilier minimalist

Astazi, cumpararea de mobilier minimalist a devenit una dintre cele mai populare activitati din...

Fatade originale si creative ale caselor moderne

Fatadele caselor moderne au de-a face cu tendintele arhitecturale, care se bazeaza pe diferite materiale...

Decorare cu materiale naturale: tendinte 2022

Dintre tendintele in decoratiuni pentru 2022, trebuie sa evidentiem preferinta pentru utilizarea materialelor naturale...

Textile de exterior, invata sa iti decorezi terasa sau...

Exteriorurile sunt locuri foarte apreciate pentru zilele de vreme buna. O terasa, un balcon...

Categorii Populare