Avantajele epilatorului electric – ce trebuie sa stii

Indepartarea parului este una dintre principalele preocupari estetice. Indepartarea parului din zonele cele mai nedorite devine in multe ocazii o adevarata durere de cap. Astazi, marea varietate de metode si tehnici de indepartare a parului face aceasta sarcina mai usoara si nu prea complicata.

Epilarea cu ceara a fost intotdeauna o odisee, mai ales daca o faci cu un epilator electric, cu toate acestea este totusi o experienta scumpa si uneori foarte frustranta. Exista persoane care, inainte de a avea rezultatele scontate, trebuie sa incerce multe aparate de indepartat parul pana cand le va gasi pe cele potrivita. Cand la sfarsitul lunii observati ca finantele dvs. sunt in deficit, deoarece epilarea este foarte scumpa, solutia perfecta este sa cumparati un epilator electric.

Le puteti obtine in toate dimensiunile si culorile, insotite de cele mai diverse accesorii. Puteti alege ce parte a corpului doriti sa-l utilizati, deoarece exista unele care sunt bune doar pentru parul facial, exista altele speciale pentru zone ultra-sensibile, primiti si epilatoare electrice doar pentru picioare sau axile, dar sunt si cele care puteti folosi peste tot corpul. Vizitati https://foxi.ro/articol/top-cel-mai-bun-epilator pentru un top al celor mai bune epilatoare electrice de pe piata.

In jurul anilor ’80 au iesit la vanzare primele epilatoare electrice . De-a lungul anilor si odata cu sosirea avansurilor in tehnologie, s-au creat modele mai bune, astfel incadrandu-se astfel epilatoarele cu disc rotativ pe care le folosim astazi. Designul actual al epilatoarelor electrice incorporeaza discuri ceramice extrem de hipoalergenice, reducand astfel iritatia neplacuta a pielii. Modelele au evoluat si astazi avand modele anatomice si adaptate pentru cea mai buna aderenta si performanta.

Centrele estetice continua sa ofere o ceara tipica, in timp ce pariaza pe cele mai inovatoare tehnici laser. Ceea ce cauta majoritatea clientilor este sa fuga de durere si sa reuseasca sa indeparteze parul intr-un mod eficient si de durata. Cu toate acestea, viteza si graba zilei duc uneori la parierea pe alte metode, cum ar fi lamele sub dus sau sa apeleze la penseta vietii.

Sunt rapide , una dintre cele mai raspandite metode de epilare este epilatorul electric, cu aceste gadgeturi fabuloase este posibil sa indepartati parul corpului in cateva minute si cu garantia ca timp de trei saptamani pielea noastra va fi lipsita de par.

Epilatoarele electrice smulg parul de la radacini si au viteze diferite ca functii, de exemplu masajul care reduce durerea generata de atractie. Exista si altele care vin cu dispozitive speciale pentru epilat zona de bikini sau care genereaza frig pentru a amortiza pielea si a face ca aceasta sa nu doara .

Este un sistem ideal pentru a fi folosit pe picioare, sub axila si inghinal, dar genereaza, de obicei, fire de par ingropate, in special in zonele in care parul este mai gros, motiv pentru care este recomandat sa se exfolieze inainte si dupa depilare.

Aparatele actuale au pensete speciale pentru a prinde chiar si cel mai scurt par, astfel incat nu este necesar sa asteptati sa creasca pentru a-l putea elimina asa cum se intampla cu ceara.

Avantajele pe care le ofera in comparatie cu alte tehnici este ca este un sistem ieftin, deoarece costul este doar pentru aparat si se face o singura data , este un mod igienic si practic de a indeparta parul si, mai ales, il face ca firele de par sa creasca din ce in ce mai putin si cu mai putina grosime.

Multe fete se tem sa le foloseasca din cauza „durerii” pe care o pot provoca. Desi este adevarat ca primele epilatoare electrice (cele de acum cativa ani) au facut unele daune, cele actuale observa cu greu un usor remorcher. Unele au accesorii care sunt puse in congelator si apoi atasate la epilator, astfel incat, atunci cand il treci, observi senzatia de gheata pe piele. Aceasta scade disconfortul epilarii cu ceara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *