Semne care iti spun ca urmeaza sa divortezi!

Vedem in jurul nostru din ce in ce mai multe divorturi, fie ca vorbim despre vedete sau oameni simpli. Nimeni nu se casatoreste cu gandul ca va divorta, insa din pacate, aceste lucruri se intampla atunci cand relatia nu mai este ceea ce cautam. Iata cateva semne care iti spun ca urmeaza sa divortezi!

 

Nu mai comunicati

Daca la inceputul relatiei va era foarte usor sa vorbiti despre orice si chiar va pierdeati noptile povestindu-va diferite lucruri, acum totul parca s-a schimbat. Nu mai aveti timp sa vorbiti despre nimic si parca nici nu mai simtiti nevoia sa impartasiti partenerului de viata cum a fost ziua care tocmai a trecut. Comunicarea este importanta in orice relatie, iar cand aceasta dispare, inseamna ca mariajul nu va mai dura foarte mult.

 

Vrei sa fii singura

Iti doresti sa ai momentele tale de liniste si sa nu te deranjeze nimeni? Este perfect normal sa ai nevoie de momentele tale de singuratate, insa cand acestea se transforma in zile intregi in care nu mai vrei sa fii alaturi de partener, inseamna ca relatia nu mai are viitor. Acum nu mai simti ca vrei sa te refugiezi in bratele partenerului dupa o zi grea, si preferi sa fii singura, cu o carte in mana. Este un semn ca dorinta de a fi cu celalalt s-a micsorat!

 

Nu va mai atingeti

Daca la inceputul relatiei stateati foarte mult in pat, imbratisati sau de mana cand va plimbati, acest lucru incepe sa isi piarda din importanta in timp. Chiar si sexul are de suferit, si acum priviti activitatea sexuala mai mult ca pe o obligatie decat ca pe o placere. Daca este si cazul tau, atunci cu siguranta nu mai ai foarte multe sentimente de iubire pentru partenerul tau!

 

Urmeaza-ti sentimentele

Daca te simti nefericita si nu stii exact motivul, incearca sa petreci cateva zile singura, departe de partenerul tau. Gandeste-te foarte bine la sentimentele care te mai leaga de acesta si daca are rost sa continui o relatie care nu iti mai este pe plac. Nu sta intr-o relatie doar pentru a-l face pe el fericit, deoarece nu meriti ca tu sa fii nefericita. Iubeste-te mai mult pe tine!