Ce sfaturi ii da Mioara Roman lui Traian Basescu!

Mioara Roman a parasit casa in care a locuit in ultimele doua decenii, iar aceeasi casa a fost atribuita fostului presedinte, Traian Basescu. Casa insa are multe probleme cu igrasia, iar Mioara ii da cateva sfaturi fostului presedinte.

“E vorba de o casa comunista de ICRAL, care in februarie ’96 a ajuns la RA-APPS. Ea nu este compartimentata ca o casa moderna, noi am reusit sa o schimbam si sa ii facem mai multe imbunatati. Domnul Basescu o sa aiba un birou de 16,8 mp, un living de 28 mp si, separat, o sufragerie de 21 mp, o bucatarie de 10 mp si un oficiu de 6 mp.

La etaj sunt trei dormitoare si doua bai, iar la subsol o uscatorie, o spalatorie comunista, cum era pe vremea bunicilor noastre, o camara si o toaleta care a ajuns sa fie baie pentru ca a fost amenajata foarte frumos de Oana, fiica mea. Casa nu are garaj si nici alte imbunatatiri.

Calcaiul lui Ahile il reprezinta acoperisul casei. Eu il reparam o data la 2 ani pentru ca apa se infiltreaza in tavan si apar probleme la dormitoarele de sus. Acoperisul e prost gandit si, imi pare rau sa spun asta, dar in dormitoare se formeaza igrasie. Asta e marea problema.

In rest, viitorul locatar va beneficia de bai superbe, pentru ca eu am schimbat tot si am facut bai italienesti, si de o bucatarie ultra-moderna. Am lasat in casa cateva machete, care erau facute special pentru spatiul respectiv si nu avea rost sa le iau si cateva dulapuri la subsol, in spatiul de depozitare din camara de la subsol.

Ce sa mai spun, casa este de caramida si pastreaza caldura, iar costurile lunare de intretinere sunt rezonabile: iarna plateam intretinere de 1.200- 1.400-1.600 lei, iar curentul/ electricitatea aproximativ – 200 lei. Exista internet si cablu TV, telefon fix pe care eu nu-l mai vreau pentru ca abonamentul este pe numele lui Petre (n.r: Petre Roman, fostul sot al Mioarei Roman). Aaa, si vor avea nevoie de centrala pentru ca cea din casa era a mea, cumparata de fiica mea, Oana, si am luat-o cand am plecat, a declarat Mioara Roman pentru WOWbiz.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare