Este marimea vaginului importanta pentru barbati?

Am tot vorbit despre marimea penisului si despre importanta acestuia, insa niciodata nu ne-am gandit la marimea vaginului. Este marimea vaginului importanta sau nu pentru barbati?

Nu numai penisul poate avea marimi diferite, ci si vaginul nostru. Acesta poate fi foarte stramt, mai larg, prea scurt sau prea lung, in functie de marimea penisului lui. De fapt, la asta ar trebui sa ne raportam: la marimea penisului partenerului.

Atat adancimea, cat si circumferinta vaginului poate diferi, de la femeie la femeie. Circumferinta vaginului nostru se poate modifica foarte mult, astfel incat poate tine un tampon inauntru si poate da nastere, diferenta de dilatare fiind de 12-13 centimetri. Vaginul este foarte elastic, iar muschii vaginului se pot dilata sau contracta in functie de situatie.

Insa asa cum femeile au anumite preferinte pentru forma si dimensiunea penisului, asa se intampla si in cazul barbatilor. Exista barbati care prefera un vagin ingust si scurt, foarte mulat pe sexul lor. Pe de alta parte, exista si barbati care isi doresc ca partenerele lor sa nu fie atat de stramte.

Insa preferintele acestora depind de marimea penisului propriu. Astfel, un barbat cu penis sub medie va prefera un vagin scurt si ingust, in timp ce un barbat cu penisul peste medie va prefera un vagin lung si mai putin ingust.

In ceea ce priveste sexul, acesta va fi satisfacator daca intre parteneri exista o atractie puternica. Gasirea unor pozitii sexuale potrivite pentru fiecare va asigura un sex bun, satisfacator, indiferent de marimea organelor sexuale.

In functie de pozitia sexuala aleasa, vaginul tau poate parea mai strans sau mai larg pentru partenerul tau. Astfel, pozitiile sexuale in care femeia sta cu picioarele departate va largi vaginul, in timp ce pozitiile in care picioarele tale sunt apropiate, iti vor ingusta vaginul.

Trebuie apoi sa va ganditi si la adancimea penetrarii. In cazul in care el are un penis sub medie, va trebui sa gasiti pozitii sexuale cu penetrare adanca, pentru o placere maxima. Altfel, daca el este mai bine dotat, va trebui sa apelati la pozitiile sexuale care nu ofera o penetrare foarte adanca. Multe femei se plang de dureri atunci cand penetrarea este prea adanca.

Daca ai probleme cu lubrifierea sau vaginul tau este unul mai stramt, foloseste la fiecare partida sexuala lubrifiant, care te ajuta sa fii mai pregatita pentru penetrare. Lubrifiantul este ideal atunci cand vreti o partida de sex rapida, fara preludiu.