Avantajele vidarii hainelor

Cu niste saci de vidat este mult mai simplu sa castigi spatiu in dulapul de haine, in timp ce iti reduce considerabil volumul celor mai groase articole textile si le protejezi de praf, murdarie, mucegai si mizerie. Tocmai de aceea sunt recomandati tuturor celor care se confrunta cu lipsa de spatiu, nu doar acasa, ci si atunci cand calatoresc.

Iata care sunt cele mai importante avantaje ale utilizarii unor saci de vidat haine:

1. Reduc volumul hainelor cu 75%
Vidarea este incredibila atunci cand doriti sa reduceti volumul hainelor, deoarece le micsoreaza cu 75%. Chiar daca doriti sa depozitati cele mai groase si voluminoase articole textile, precum sunt plapumile, pilotele, pernele, gecile de iarna, prosoapele si covorasele, acestea vor ocupa cu 75% mai putin spatiu, fiind mult mai usor sa le depozitati, odata ce le-ati vidat.
Se pot utiliza saci de vidat pentru a depozita orice tip de articol textil doriti, chiar si pe cele mai delicate. Prin vidare, hainele isi vor reduce volumul, dar isi vor pastra forma, astfel incat atunci cand le veti scoate din sacii de vidat, vor arata exact ca inainte de fi vidate.

2. Ofera protectie importriva prafului, a umezelii si a mizeriei
Alaturi de faptul ca reduc volumul hainelor cu 75%, un alt avantaj important pe care il ofera sacii de vidat consta in protectia ridicata impotriva umezelii, a prafului, a mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a murdariei. Pe durata pastrarii haienlor in saci de vidat, nu doar ca veti avea mai mult loc in dulapul de haine, dar veti avea si haine curate pentru luni intregi, ferite de factorii externi.
SacideVidat va ofera saci de vidat realizati din materiale rezistente, respectiv din politilena si nylon, gratie carora praful sau umezeala nu vor patrunde si nu vor afecta tesatura hainelor depozitate. Se pot utiliza chiar si pentru a depozita hainele pe balcon, unde este mai multa umezeala sau atunci cand calatoriti. Chiar si daca va pastrati hainele vidate intr-o barca, acestea se vor mentine curate, intr-o stare foarte buna, pentru mult timp.

3. Sunt reutilizabili
Materialele rezistente din care sunt fabricate sacii de vidat fac fata unor utilizari repetate, astfel incat, dupa prima folosire, ii puteti pastra. Cu siguranta veti mai avea nevoie de saci de vidat pentru a va transforma dulapul intr=unul mai spatuios cu 75%. Mai ales daca locuiti intr-o camera de camin sau intr-o garsoniera, puteti beneficia pe deplion de spatiul castigat prin simpla utilizare a acestora.

4. Sunt usor de folosit
Nu aveti nevoie de indemanare sau ajutorul unei alte persoane pentru a folosi saci de vidat. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati hainele pe care doriti sa le vidat, sa inchideti sacii, sa folositi uin aspirator pentru vidarea propriu zisa, care dureaza mai putin de 60 de secunde si sa depozitati hainele in locul dorit. Datorita faptului ca veti obtine un sac de dimenasiuni mult mai mici, va fi usor sa ii gasiti loc intr-un coltisor al dulapului sau chiar pe balcon.
In plus, ii puteti utiliza atunci cand mergeti in vacanta si doriti sa aveti bagaje mai mici. Indiferent de locul in care va aflati, este usor sa scapati de hainele extrem de voluminoase, in doar 60 de secunde.

5. Sunt ieftini
Daca pentru un nou dulap de haine trebuie sa cheltuiti mii de lei si sa aveti suficient spatiu pentru a-l amplasa in propria locuinta, pentru saci de vidat aveti nevoie de mai putin de 10 lei. In schimbul unei sume atat de mici obtineti haine mai putin voluminoase, care sunt protejate de umezeala, praf si mizeriei, chiar si atunci cand sunt depozitate pe balcon sau cand va zugraviti locuinta.

Daca luam in calcul si faptul ca sunt refolosibili, atunci este cert un singur lucru – prin folosirea unor saci de vidat avem doar de castigat. Este suficient sa cumparati 10 saci, pentru a reduce volumul tuturor hainelor voluminoase carora nu le mai gasiti loc si sa respirati usurati. Poti cumpara saci de vidat de pe site-ul sacidevidat.ro. Magazin online cu saci de vidat haine.

Scapati usor de pernele si pilotele care va ocupau tot dulapul! Dup ace ati transformat dulapul intr-unul main incapator, puteti profita de spatiul castigat printr-o sesiune de shopping din carte sa nu lipseasca articolele vestimentare preferate. Va fi usor sa le gasiti loc acum, indiferent de cat de multe haine v-ati cumpara!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *