De ce nu ti-ai gasit pana acum jumatatea?

Nu este absolut nicio problema ca esti singura, deoarece este mai bine sa fii singura decat intr-o relatie care te face nefericita. Insa, cu siguranta te intrebi de ce nu ti-ai gasit pana acum jumatatea! Noi iti raspundem la intrebare!

 

Crezi ca fericire ta depinde de altii

Nu pleca in cautarea dragostei cu gandul ca fericirea ta sta in mana vreunui barbat, calare pe cal alb, care te asteapta sa te faca fericita. De fapt, tu esti singura care iti poate asigura fericirea, asa ca nu trebuie sa depinzi de cei din jurul tau. Gaseste lucruri care sa te faca fericita, poate niste hobby-uri sau activitati care sa iti placa. Numai tu esti responsabila de fericirea ta!

 

Zbori din floare in floare

Chiar daca te-ai despartit de curand de iubitul tau, asta nu inseamna ca maine ar trebui deja sa fii cu altcineva. Lasa-ti putin timp sa iti accepti sentimentele si sa intelegi de ce relatia s-a incheiat. Nu te arunca in bratele primului barbat pe care il intalnesti, deoarece este posibil sa nu fii inca pregatita pentru o noua relatie. Acum, ca esti singura, te poti concentra mai mult asupra carierei sau asupra prietenelor tale, cel putin pentru cateva saptamani, pana cand iti vei dori o noua relatie.

 

Cauti prea “tare”

Atunci cand esti disperata in a-ti gasi pe altcineva, cei din jurul tau simt acest lucru. Si nimic nu este mai neplacut pentru un barbat decat o femeie disperata in a fi cu acesta. Asadar, chiar daca l-ai cunoscut si iti place de el, nu ii arata acest lucru din prima clipa. Nu te lasa foarte usor sedusa si fii putin misterioasa, deoarece barbatii sunt innebuniti dupa acest gen de femei.

 

Nu mai fii atat de selectiva

Asta nu inseamna sa fii cu orice barbat pe care l-ai intalnit, insa ai putea sa mai scazi usor pretentiile. Vei vedea ca dragostea nu sta in aspectul fizic, in situatia materiala sau in cadourile pe care el ti le face in fiecare zi. In plus, barbatii cu bani au tendinta de a se plictisi repede de partenera, si cu siguranta nu iti doresti o aventura de o vara.