Cristi Borcea, probleme de sanatate in inchisoare!

Cristi Borcea are probeleme cu sanatatea in spatele gratiilor. Acesta a fost internat timp de cateva zile la spitalul penitenciarului din cauza unei intoxicatii mai vechi cu mercur. Fosta sotie a lui Cristi i-a sarit in ajutor si a apelat la medici pentru a-i prescrie acestuia tratamente care sa ii tina sanatatea sub control.

“De cand a fost internat cateva zile la spitalul penitenciarului, chiar la inceputul acestui an, Mihaela Borcea este disperata. Ea stie cel mai bine de ce sufera omul de afaceri si de aceea, incearca sa le explice sefilor de la Poarta Alba ca nu este de glumit cu caderile de tensiune si afectiunile la inima ale barbatului. Ca si ea, Cristi are o cantitate de mercur in organism care ii afecteaza anumite organe si fara un tratament, situatia ar putea deveni chiar fatala!

Tocmai din acest motiv, Mihaela a apelat la un doctor specialist de la Spitalul Universitar, caruia i-a aratat radiografiile si analizele fostul sau sot si, spera ca, in cel mai scurt timp posibil, acesta sa ii prescrie o medicamentatie care sa il ajute pe Borcea sa isi tina sub control afectiunile pe perioada detentiei. Altminteri, situatia se va inrautati si va fi greu de rezolvat”, au spus apropiatii de-ai lui Cristi Borcea.

Sursa: Wowbiz.ro