Ce boli risti in functie de luna nasterii!

Un studiu realizat pe 1500 de persoane a scos la iveala faptul ca luna nasterii ne influenteaza longevitatea. Cercetatorii au studiat datele persoanelor care au depasit 100 de ani si le-au comparat cu datele rudelor sau ale altor persoane care nu au trait atat demult. Un alt studiu realizat la Universitatea Oxford a relevat ca exista anumite boli de care putem suferi in functie de luna nasterii!

Ianuarie. Persoanele nascute in luna ianuarie pot suferi de Alzheimer, epilepsie sau Boala Crohn. O explicatie posibila ar fi faptul ca aceste persoane au avut parte de prea putina lumina solara in perioada intrauterina si dupa nastere, de aceea sunt mai predispusi acestor boli.

Februarie. Cei nascuti in februarie pot suferi de tulburari de somn, precum narcolepsia. Expertii dau vina tot pe lipsa luminii solare, observand ca cei nascuti in aceasta luna sunt mai activi noaptea.

Martie. Persoanele nascute in martie pot suferi de astm, spun cercetatorii. Mai mult decat atat, copiii sunt mai slabi la invatatura deoarece lipsa vitaminei D din organismul mamei (care este tot o consecinta a lipsei luminii soarelui) influenteaza dezvoltarea creierului.

Aprilie. Cei nascuti in aprilie pot suferi de autism si depresie sezoniera. Expertii dau vina tot pe lipsa vitaminei D din organismul mamei, si pe langa aceste probleme, cercetatorii spun ca la maturitate, aceste persoane pot avea probleme si cu alcoolul.

Mai. Persoanele nascute in luna mai pot avea diabet sau glaucom. In afara de aceste probleme, specialistii spun ca aceste persoane au un IQ mai mic fata de persoanele nascute in alte luni.

Iunie. Cei nascuti in iunie pot avea probleme cu vederea. Acestia au avut parte de soare, atat intrauterin, cat si dupa nastere, insa nu au fost expusi luminii solare in primul trimestru de sarcina, si din aceasta cauza pot dezvolta probleme cu vederea. Tot cercetatorii spun ca cei mai multi CEO si castigatori de premii Nobel sunt nascuti in aceasta luna.

Iulie. Ca si persoanele nascute in iunie, si cei nascuti in luna iulie pot avea probleme cu vederea. Explicatia ar fi aceeasi, insa in cazul acestora cercetatorii spun ca sunt mai optimisti si mai fericiti, lucru care scade riscul de depresie sau alte tulburari emotionale.

August. Persoanele nascute in august pot avea probleme de comportament, in special in copilarie. Cercetatorii au observat ca cei nascuti in aceasta luna au un risc cu 30% mai mare sa devina copii problema si sa aiba tulburari de comportament.

Septembrie. Cei nascuti in luna septembrie pot suferi de astm. Insa, sunt copii mult mai linistiti, mai ascultatori, mai inclinati spre invatatura si concentrati catre crearea unei cariere promitatoare.

Octombrie. Si aceste persoane sunt predispuse aparitiei astmului, insa staticientii au observat ca acestia traiesc in medie cu 160 de zile mai mult decat cei nascuti in lunile de primavara.

Noiembrie. Persoanele nascute in luna noiembrie sunt caracterizati de pesimism, asa cum au aflat cercetatorii. Tot acestia spun ca cei mai multi criminali in serie sunt nascuti in noiembrie.

Decembrie. Cei nascuti in luna decembrie pot suferi de astm, alergii sau tulburari bipolare. Aceste persoane sunt nascute in luna gripei si a racelii, de aceea sunt predispusi la infectii inca din prima luna de viata.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare