Cum sa renovezi o casa veche

Renovarea unei case vechi este o provocare. Idealul este intotdeauna sa transformam spatiul dupa bunul plac, dar pastrandu-i esenta. Pentru a realiza acest tip de proiect este necesar sa existe o buna planificare, pentru a evita evenimentele neprevazute care pot aparea. Cum sa reformati o casa veche ? In continuare vom vorbi despre ele…

Planifica renovarea unei case vechi

Casele vechi au de obicei o locatie privilegiata si au elemente care le confera personalitate si caracter, precum fatade de piatra sau grinzi de lemn, printre altele. Toate acestea le dau un farmec aparte, care nu se regaseste in casele actuale. Prin urmare, renovarea unei case vechi este, de obicei, o investitie buna, si o poti conditionat si dupa bunul plac.

Inainte de a intreprinde lucrarea unei case vechi este necesar sa aveti bine definit modul in care doriti sa repartizati spatiul . Odata ce ai ideea generala, trebuie sa tii cont de starea structurii sau a izolatiei, pentru a dezvolta un proiect care sa se potriveasca perfect nevoilor si gusturilor tale.

Proiectul de restaurare trebuie sa aiba permise si licente pentru a fi realizat. Este important sa va consultati cu administratiile inainte de a incepe lucrarile. Fiind o lucrare majora , pentru ca atinge structura casei, este esential sa ai serviciile unui arhitect.

Sistemele de izolare, electricitate si alimentare cu apa trebuie realizate conform standardelor de eficienta energetica. Cu aceasta, este posibila protejarea mediului si economiile de energie care vor afecta consumul locuintei si deci factura.

Te gandesti sa renovezi o casa veche? Aici puteti solicita bugete de reforma GRATUITE . Completeaza formularul. A face acest lucru nu implica niciun angajament.

Examinati structura unei case vechi

Pentru a vedea posibilitatile oferite de o casa veche, trebuie sa tinem cont de aprecierea arhitectului pentru a-i pastra pe cat posibil tot farmecul .

Profesionist ne va indruma atunci cand vine vorba de armarea placei, aruncand pereti despartitori pentru extinderea spatiului, care in multe cazuri pot fi pereti portanti si vor trebui amplasate noi grinzi pentru a sustine greutatea structurii.

Cum sa reformati o casa veche: importanta izolatiei

Acesta este momentul potrivit pentru a investi in izolatie , atat termica, cat si acustica. Acest lucru va insemna economii de energie. Schimbarea ferestrelor si usilor este de obicei unul dintre cele mai scumpe articole ale reformei , insa, daca acestea sunt deteriorate sau in stare proasta, vor trebui schimbate.

Alege ferestre cu punte termica intrerupta , care iti vor permite sa economisesti energie atunci cand vine vorba de aer conditionat in casa. O alta varianta este restaurarea usilor vechi, pur si simplu prin lacuirea sau lacuirea lor poti obtine un aspect reinnoit, dar pastrandu-i esenta.

Renovati facilitatile

Cel mai probabil, sistemul sanitar al unei case vechi este invechit, cu materiale care nu mai sunt folosite si care vor pune probleme. Daca tevile sunt din fier sau cupru, este necesar sa se verifice starea lor si sa se confirme ca exista un debit bun. Este recomandabil sa adaptati atat sistemul electric, cat si sistemul de conducte.

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare