Rotund sau dreptunghiular? Gaseste sala de mese ideala pentru casa ta

Fa ca zona de sufragerie ta sa aiba stil si personalitate alegand masa ideala in functie de forma acesteia, descopera care este cea mai buna varianta de adaugat in sufrageria ta.

Mai mult decat o simpla piesa de mobilier in care sa mananci, masa joaca un rol principal in sederea ta, deoarece datorita versatilitatii sale, sala de mese a devenit unul dintre spatiile in care intalnirile sunt pretuite, datorita convivialitatii si momentelor speciale care sunt impartite la masa. Asadar, fiind o piesa atat de importanta, trebuie sa ofere un echilibru intre estetica si functionalitate, intrucat nu numai ca vei manca in ea, ci va deveni si principalul element decorativ al camerei tale. 

De aceea, atunci cand decideti ce tip de masa doriti pentru sufragerie, este normal sa apara indoieli: Ce dimensiune este ideala? Ce forma are dreapta rotunda sau dreptunghiulara? Fie ca datorita distributiei, stilului si esteticii, sunt multe motive care influenteaza atunci cand alegi intre una si alta si intentiile pe care aceste forme le aduc in sala de mese. Descopera caracteristicile fiecaruia astfel incat sa poti alege corect care dintre aceste doua variante este cea ideala pentru a face parte din sala ta de mese. 

Masa rotunda A opta pentru o masa rotunda inseamna sa va bucurati de mult confort, deoarece pe langa o estetica foarte sic si relaxata, datorita formei este foarte primitoare si versatile, mesele rotunde sunt perfecte pentru a lasa conversatia sa curga, facand toti mesenii se simt confortabil.Ei pot sta aproape si pot avea acel contact facial cu oamenii. 

Datorita designului, mesele rotunde ofera siguranta intrucat nu au colturi si formele lor sunt inmuiate, ceea ce face ca circulatia sa curga in jurul lor si spatiul sa se simta mai usor, creand un mediu relaxat, confortabil si foarte modern. Mesele rotunde va permit sa va jucati cu stiluri in functie de gusturile dvs.

Masa dreptunghiulara Daca zona ta de luat masa are mai mult spatiu, mesele dreptunghiulare sunt optiunea perfecta, deoarece ofera confort si spatialitate si este masa de care se bucura cel mai mult familiile numeroase, deoarece permite includerea mai multor persoane fara a sacrifica atat de mult spatiu si multumiri. la designul lor, mesele dreptunghiulare sunt practice si functionale fara a neglija confortul, deoarece faptul ca toti mesenii sunt asezati la aceeasi distanta genereaza o conversatie foarte relaxata. 

Optarea pentru aceasta optiune va conferi sufrageriei dumneavoastra un aer mai clasic si mai formal, oferind echilibru si proportie spatiilor si oferind tuse simetrice, perfecte pentru ridicarea unui stil clasic si elegant.

Cum sa alegi dimensiunea si inaltimea unei mese? Alegerea dimensiunii corecte a unei mese este primordiala, deoarece in functie de spatiul pe care l-ati amenajat pentru sufragerie va determina intentia si stilul pe care il cautati, dimensiunea meselor depinde si de numarul de meseni care frecventeaza regulat ora mesei. 

Deoarece inaltimea de obicei nu variaza foarte mult indiferent de diferitele modele si masura standard a unei mese de sufragerie este de 70-75 cm inaltime, astfel picioarele vor avea suficient spatiu, iar masa va fi la inaltimea ideala pentru masa.

Dimensiuni pentru o masa de sufragerie pentru 4 persoane Masa dreptunghiulara: Masa dreptunghiulara iti permite sa te joci putin la acomodarea locurilor, fie cate un scaun pe fiecare parte, fie puneti doua scaune pe laturi opuse, aveti nevoie de minim 80 cm latime si 1,30m lung.

Masa rotunda: Mesele rotunde sunt varianta preferata atunci cand nu ai foarte mult spatiu, sau pana la urma numarul invitatilor tai nu depaseste 4, pentru asta idealul este ca masa rotunda sa aiba cel putin 100-120 de centimetri in diametru.

Dimensiuni pentru o masa rotunda pentru 6 persoane Masa rotunda Pentru a aseza confortabil sase persoane, puteti opta pentru o masa rotunda cu un diametru mai mare de 140 cm, care va permite suficient spatiu intre meseni si va avea acces confortabil la masa fara prea multe efort.

Masa dreptunghiulara

Daca alegi o masa dreptunghiulara, iti permite sa te joci cu asezarea scaunelor in acelasi mod, asezati doua in spatii opuse si una la ambele capete, dar daca doriti sa creati un spatiu mai relaxat care sa permita convorbirea sa curga intr-un sens bun, poti aseza trei scaune pe ambele parti, pentru asta masa ta dreptunghiulara trebuie sa masoare minim 170×100 cm.

Dimensiuni pentru o masa de sufragerie pentru 8 persoane Masa dreptunghiulara Pentru o masa pentru opt persoane, cel mai comun si simplu este sa optati pentru o masa dreptunghiulara de aproximativ 190×100 centimetri, aceasta masa permite tuturor mesenilor sa se simta confortabil atat intre ei cat si cu distanta dintre masa si scaune. 

Masa rotunda Este posibil sa asezi confortabil 8 persoane la o masa rotunda si cel mai bun lucru este ca se vor bucura sa traiasca impreuna intr-o atmosfera relaxata. Dimensiunea ideala pentru a avea o masa rotunda pentru acest volum mare de oameni este ca are cel putin 160-180 de centimetri in diametru.

Ce este mai bine o masa patrata sau dreptunghiulara? Daca intr-adevar nu te simti in siguranta cu o masa rotunda, poti opta pentru o masa patrata, intrucat are caracteristici asemanatoare mesei rotunde si are o forma asemanatoare celei dreptunghiulare, ideal este sa o consideri ca fiind foarte buna. optiune.

 Ambele mese sunt ideale pentru a oferi confort, functionalitate si bineinteles stil, trebuie doar sa ai in vedere ce masa corespunde nevoilor tale, spatiul pe care il desemnezi, numarul de invitati pe care ii ai in mod regulat si stilul pe care vrei sa-l recreezi.

Fie patrata sau dreptunghiulara, diferenta in sine o reprezinta masuratorile, dar lasand asta deoparte, ambele forme va permit sa va jucati cu distributia scaunelor si sa realizati fie o sufragerie eleganta si formala, fie o camera mai confortabila si relaxanta. Totul depinde de intentia pe care cauti sa o oferi sufrageriei tale. 

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare