Pozitii sexuale flexibile! Le incerci?

Trebuie sa te avertizez ca urmatoarele pozitii sexuale nu vor fi usoare si vor necesita un anumit grad de flexibilitate din partea ambilor parteneri. Asadar, inainte de a trece la treaba, asigurati-va ca v-ati facut incalzirea si stretching-ul. Sa vedem cateva pozitii sexuale flexibile!

Acrobata

Pozitia este inspirata din yoga, exercitiul numindu-se Shirshasana. Mai pe romaneaste stand pe cap. Cu siguranta ai facut astfel de exercitii la orele de sport din scoala, asa ca pozitia nu ar trebui sa iti fie necunoscuta. Asadar, tu stai in cap, iar partenerul in fata ta, tinandu-te de picioare si penetrandu-te.

Pozitia poate parea mai grea la inceput, mai ales daca practici aceasta pozitie pentru prima oara. Pozitia acrobatei ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate, imbunatatind respiratia, ajutand la circulatia sangelui si eliberandu-te de stresul acumulat de-a lungul zilei.

Iubirea incovoiata

Aceasta pozitie este ideala atunci cand vreti sa primiti si sa oferiti sex oral. Nu cere foarte multa flexibilitate din partea partenerilor, ci putina imaginatie. Barbatul sta in sezut pe fotoliu sau canapea. Femeia se aseaza deasupra, cu genunchii sprijiniti de umerii lui si cu capul in jos, la nivelul zonei lui intime. In acest fel, ambii parteneri au acces la zona intima a celuilalt.

Este o pozitie foarte excitanta atat pentru el, cat si pentru ea, si poate alunga monotonia din dormitor. Pozitia poate fi usor incomoda pentru femeie la inceput, deoarece sta cu capul in jos, insa dupa cateva incercari, totul vi se va parea mult mai usor si confortabil.