Posturi de radio nationale online

Pe langa frecventele radio care le aduc mai aproape de ascultatori, numarul de posturi de radio nationale online ajung mai aproape de ascultatorii din mediul virtual. Radiourile nationale isi fac loc peste tot pentru ca fanii acestora sa fie mai aproape de programele preferate.

Printre cele mai ascultate posturi de radio care emit atat pe calea undelor radio cat si in mediul online este Romania Actualitati. Statia ce a facut legenda in Romania emite inca din 1928 si este aproape de romani cu stiri importante, emisiuni talk-show, stiri sportive si evenimente in direct. Romania Actualitati ajunge in toate judetele din tara, insa si in mediul online, www.romania-actualitati.ro fiind pagina oficiala a radioului, unde acesta poate fi ascultat si in direct.

O alta statie din lista de posturi de radio nationale online este Radio 21. Statia de radio care se gaseste atat in tara pe calea undelor radio cat si in mediul virtual, acolo unde ascultatorii pot gasi muzica buna, si stirile importante ale zilei, insa si emisiuni talk show pe diverse teme de interes. De pe www.radio21.ro ascultatorii postului de radio cu experienta in Romania pot afla lucrurile care ii intereseaza.

Radio City FM se gaseste in cateva judete din tara, unde poate fi ascultat pe diferite frecvente. De pe www.cityfm.ro, ascultatorii muzicii dance isi gasesc favoritii in mediul virtual si pot asculta muzica pe care o iubesc. Pe langa statia online care ii bucura pe cei ce stau mai mult in fata calculatorului, City FM emite si in mod traditional in mai multe localitati din tara.

Europa FM se afla intre posturile de radio nationale online care se bucura de o popularitate ridicata in tara. Atat pe calea undelor radio cat si in mediul online, Europa FM isi aduce mai aproape de ascultatori programele specifice: muzica buna de diverse genuri, emisiunile informative si divertismentul si talk show-urile pe diferite teme sociale. Europa FM poate fi ascultata direct de pe calculator de la pagina oficiala a radioului: www.europafm.ro.

Si radio Guerilla se gaseste intre cele mai ascultate posturi de radio care emit atat in tara cat si in mediul online. Statia de radio se ocupa in general cu promovarea muzicii comerciale care este distribuita atat pe calea undelor radio cat si direct din fata calculatorului de pe www.radioguerrilla.ro.

Cine ar putea lua locul statiei de radio cu greutate in muzica? Pro FM isi gaseste loc in multe localitati din tara, insa si in mediul online. Statia de radio le aduce ascultatorilor din toata tara, bucurandu-i pe acestia cu hiturile nationale si internationale. La www.profm.ro ascultatorii gasesc mult mai mult decat statia ce emite si pe calea undelor radio. De pe pagina oficiala a radioului ce produce hituri, ascultatorii pot gasi si alte posturi ale Pro FM ce distribuie numai pe cale virtuala muzica in functie de preferintele ascultatorului. Pe pagina oficiala a statiei de radio se gasesc posturi ce emit numai in mediul online si care distribuie doar muzica anumitor genuri precum hip hop, dance, jaz, muzica clasica si altele.

In lista de posturi de radio nationale online se afla si Kiss FM. Statia de radio care aduce muzica dansanta catre toti ascultatorii si cele mai tari topuri de muzica nationala si internationala emite in majoritatea judetelor tarii si in mediul online. Proiectul Kiss FM  a prins foarte bine la public inca de la debutul sau, ajungand una dintre cele mai prestigioase statii care distribuie muzica comerciala catre mase. Radioul isi distribuie programele atat pe caile obisnuite, cat si in mediul online, acolo de unde ascultatorii pot chiar sa isi urmareasca cele mai bune programe de gen. Kiss FM are ca si pagina oficiala www.kissfm.ro, de aici ascultatorii din mediul online putandu-si urmari cele mai indragite melodii din genurile comerciale.

In lista de posturi de radio nationale online se gaseste si Radio One FM. Statia de radio emite in mai multe localitati din tara, aducand mai aproape muzica dance pe care ascultatorii de radio o prefera. Pe langa radiourile obisnute si frecventele radio de la care ascultatorii pot primi doza zilnica de muzica dance, One FM isi distribuie programele si in mediul online. De pe pagina oficiala www.onefm.ro se poate asculta muzica preferata din timpul verii.

Si radio Realitatea FM are parte de ascultatorii sai, atat din mediul online cat si din localitatile in care radioul emite pe frecventa undelor radio. Statia de stiri si emisiuni talk show aduce mai aproape de romani informatiile estentiale ale zilei, punandu-i pe acestia in tema si cu diferite probleme aflate la ordinea zilei. Pe langa statiile din tara, Realitatea FM poate fi ascultata si direct din fata calculatorului de  pe pagina oficiala fm.realitatea.net.

Radio Total isi gaseste, inca din 1993, locul alaturi de cele mai importante posturi de radio nationale online. Desi la inceput, si in prezent, statia emite in anumite localitati din tara, acum Radio Total, ce se afla alaturi de Radio Gold FM emite si in media online. De pe pagina oficiala www.radiogoldfm. se gasesc piesele vechi pe care romanii le asculta inca de cand erau copii. Hiturile vremurilor ajung mai usor alaturi de ascultatorii melancolici care nu se multumesc cu hiturile ce apar pe banda rulanta la alte statii de radio.

Printre posturile de radio nationale online care emit si pe calea undelor radio se afla Vibe FM, statie ce isi distribuie muzica dance si house catre toti ascultatorii ce iubesc aceste genuri. Iata ca si cei care prefera muzica mai diferita isi gasesc un aliat in Vibe FM. Pe pagina oficiala a statiei, www.vibefm.ro , ascultatorii care stau mai mereu in fata calculatorului sau care prefera sa asculte radiourile din mediul online isi gasesc muzica favorita.

Si la Radio Zu se gaseste muzica buna! Pe langa statiile care emit in majoritatea judetelor din tara, Radio Zu se gaseste si in mediul online. Unul din cele mai ascultate posturi de radio nationale online, Radio Zu isi atrage ascultatorii cu ajutorul muzicii comerciale, al divertismentului si glumelor si al stirilor obiective. De pe pagina oficiala www.radiozu.ro, ascultatorii pot ajunge sa asculte direct din fata calculatorului programele pe care le indragesc.

Iubitorii de programe religioase nu sunt nici ei uitati. Liderul de pe aceasta nisa este Radio Trinitas, statia care emite in intreaga tara pe diferite  frecvente si care ajunge si in mediul online. Statia de radio care distribuie programe religioase ce includ difuzarea slujbelor religioase ortodoxe si emisiunile cu teme religioase in care sunt dezbatute diverse probleme sociale se gaseste si online, de pe pagina oficiala a radioului: www.radiotrinitas.ro.

Radio Vocea Sperantei vine mai aproape de ascultatorii sai din multe localitati din tara, de pe frecvente diferite, insa este disponibil si in mediul online, acolo unde ascultatorii pot afla mult mai multe despre cuvantul Domnului si unde pot chiar vorbi unii cu altii prin intermediul chat-ului. 

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare