Nicoleta Luciu nu vrea sa divorteze!

Chiar daca scandalul din aceasta saptamana pare ca nu se mai sfarseste, Nicoleta Luciu este hotarata sa nu divorteze asa usor. Cei doi s-au casatorit dupa o relatie de 7 ani, acum cateva luni, o data cu botezul tripletilor. In urma cu o saptamana, imaginile in care Zsolt era cu o alta femeie a socat intreaga opinie publica. Nimeni nu credea ca o femeie atat de frumoasa precum Nicoleta, care i-a daruit si 4 copii minunati, care are grija de cariera si de propria imagine, ar putea fi inselata.

Filmuletul care il prezenta pe Zsolt pe iahtul personal in tandreturi cu o alta bruneta focoasa a facut inconjurul tarii. Femeia nu este nimeni alta decat o antrenoare de fitness cu care Nicoleta a lucrat in trecut. Contactata sa discute aceasta scena, Kinga Sebastyen, presupusa amanta ar fi declarat ca ea era acolo insotita de iubitul ei si ca acestia au baut destul de mult “Nu stiu ce legatura am cu Zsolt. Am fost pe yacht cu prietenul meu. Noi am baut acolo. Nu cred” a declarat aceasta.

Peter Imre, nasul de cununie al celor doi a comentat “”Amandoi sunt oameni de calitate, separat si impreuna. Nicoleta si Zsolt si-au construit o familie minunata care va supravietui si dupa acest moment putin neplacut, dar nu hotarator in viata lor. Va spun cu siguranta ca Nicoleta NU va divorta”.

Primul lucru pe care l-a facut Zsolt atunci cand a ajuns in tara a fost sa treaca pe la o florarie si sa cumpere doua buchete de flori, unul pentru nasa, si unul pentru frumoasa sotie, Nicoleta.

Vazand imaginile si analizand la rece situatia, frumoasa bruneta a luat o decizie gandindu-se si la cei 4 copii: nu va divorta. “Ce vom face noi in particular vom vedea. casnicia va ramane frumoasa si vom ramane un cuplu fericit pentru copiii nosti. Cat vom fi in public, cei 4 copii vor fi inconjurati mereu de ambii parinti… Am construit o familie bazata pe dragoste si respect si niciun fotograf nu ne va distruge relatia. Suntem o familie si asa vom ramane”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *