Motive pentru care e mai ieftin sa cumperi haine online

Achizitionarea de produse din magazinele online este foarte frecventa pentru multi, dar unii sunt inca reticenti. Cu toate acestea, exista mai multe motive decat pare pentru a cumpara online, atata timp cat o facem bine.

Achizitiile online pot fi legate de orice, de la imbracaminte si accesorii de moda, alimente si bunuri de uz casnic sau produse sportive ieftine, pana la haine de club si de ocazie.

1. Informatii

Pare incredibil ca acesta este primul lucru despre care vorbim, deoarece multi spun este ca nu este acelasi lucru sa cumparam dintr-un magazin online, fara sa stim ce cumperam, cu atunci cand mergem la un magazin traditional si putem vedea si proba ceea ce cumparam. Cu toate acestea, informatiile extraordinare care exista pe Internet ne permit sa cunoastem perfect un produs. Singura eroare posibila este de a ne trimite un produs gresit, dar in acest caz si in conformitate cu legea, magazinul trebuie sa se ocupe de inlocuirea acestui produs fara costuri pentru client. Magazine precum Amazon, de exemplu, indeplinesc perfect aceste cerinte.

2. Comparati

Ceva care este, de asemenea, posibil datorita Internetului, este acela de a putea compara mai multe produse, fiind capabili sa gasim comparatii precise intre produsul de care suntem interesati si altele din categoria sa. Acest lucru ne permite sa cunoastem foarte usor caracteristicile si neajunsurile remarcabile ale produsului pe care l-am ales, si ne poate face sa ne razgandim cu privire la ceea ce sa cumparam in cele din urma. Cand mergem la un magazin fizic pentru a cumpara, este foarte dificil sa avem mai multe produse din aceeasi categorie.

3. Cele mai bune oferte

Pe Internet avem aceasta posibilitate, putem gasi mai multe oferte si promotii haine pentru femei si barbati, produse la un pret mult mai confortabil, trebuie doar sa cautam si sa comparam preturile. Avand acces la diferite magazine din retea, ne permite sa evaluam in cateva secunde cele mai bune preturi pentru bugetele fiecarei persoane. In plus, varietatea de rezultate care pot fi gasite cu o cautare simpla, largeste varietatea de optiuni si costuri pana cand gasiti unul adecvat.

4. Opinii

Si mai important decat opinia vanzatorului este cea a cumparatorului. Daca exista ceva care ne permite sa stim cu exactitate daca un produs pe care il vom dori este bun, este sa gasim alti utilizatori care au avut aceleasi nevoi ca noi si care l-au cumparat deja. Pe Internet si in unele magazine online, sistemul este integrat direct: putem gasi opinii despre utilizatorii care au achizitionat produsul de care suntem interesati. Acesti utilizatori isi povestesc experientele, care sunt punctele pozitive si care sunt unele puncte negative. Intr-un magazin fizic acest lucru ar fi imposibil.cele

5. Pretul

Magazinele fizice trebuie sa plateasca costuri locale de intretinere si, daca sunt suficient de mari, si personalul. Acest lucru face ca produsele lor sa fie mai scumpe de cele mai multe ori, decat cele pe care le putem gasi pe Internet. Cumpararea dintr-un magazin online ne poate economisi o multime de bani, iar ofertele sunt, de obicei, foarte frecvente, cu reduceri cu un procent semnificativ. Nu este o farsa, pur si simplu multumita Internetului avem acces la magazine care vand milioane de unitati dintr-un produs sau la magazine care au produse pe care doresc sa le lichideze. In timp ce magazinul de pe colt nu este interesat sa piarda bani pentru anumiti pantofi, un magazin online care are mult mai multe modele de pantofi, ar putea dori sa lichideze unii pantofi din sezonul trecut.

6. Catalog mondial

Cu achizitiile digitale nu exista limite in ceea ce priveste oferta locala si mult mai putin in magazinele internationale. Daca produsul dorit este vandut numai intr-o anumita tara, accesati pur si simplu portalul pentru a vedea daca au optiuni de expediere in diferite tari. In acest fel, avem un catalog mult mai larg decat cu achizitii fizice care sunt limitate la o zona locala.

Vineri, cea mai ieftina zi de cumparare pe Internet

Mai exact, a fost realizat un studiu care a relevat ca vineri este cea mai ieftina zi a saptamanii pentru a cumpara online. Conform datelor analizate de 61.000 de articole din cele sapte zile ale saptamanii in cursul a trei luni, vineri este ziua in care preturile sunt, de obicei, mai mici decat celelalte zile. De asemenea, martea si miercurea sunt zilele cu cele mai mari preturi.

 

Pe Acelasi Subiect

Descopera

Vrei ca partenera sa te iubeasca mai mult?

Sunteti intr-o relatie si cautati sa duceti lucrurile la nivelul urmator. Pentru asta, va...

Este relatia ta una nesanatoasa

A fi intr-o relatie nu este intotdeauna usor, dar ar trebui sa fie o...

Vrei o relatie mai buna cu sotia?

A avea o relatie sanatoasa este mai usor decat crezi. Casatoria este despre compromis....

Cum sa te bucuri de o viata intima mai...

Cum sa faci sex mai bun, mai des? Cu siguranta ti-ai pus aceasta intrebare,...

Vrei o relatie mai frumoasa? Tine cont de aceste...

Relatiile romantice sunt unele dintre cele mai provocatoare relatii ale noastre. De ce? Partial...

Decor scandinav intr-o casa frumoasa din Olanda

Aceasta resedinta frumoasa are un decor scandinav atent , unde predomina albului iese in...

Categorii Populare