Isi va pierde Cruduta job-ul?

Tatal Danielei Crudu este foarte ingrijorat ca in urma scandalului in care este implicata, fiica lui isi va pierde job-ul. Cruduta a fost chemata la politie pentru a da declaratii in dosarul prostitutiei de lux, insa tanara declara ca este doar o martora, neavand nimic de-a face cu fetele care practica cea mai veche meserie din lume.

“Daniela si-a mai pierdut o data locul de munca de la Antena, in urma scandalului cu Leo de la Strehaia. Eu cred ca ea a invatat multe din acea situatie si nu ar mai face vreo prostie de genul asta. Plus ca nu are motive sa se coboare la acest nivel atata vreme cat ea castiga bani buni.

Nu stiu ce salariu are, dar cred ca are salariu mare pentru ca ma ajuta si pe mine. Imi ia bere mereu, imi ia de mancare, imi da bani, mi-a renovat locuinta. Eu sper sa nu-si piarda locul de munca iar de la Antena, in urma acestui scandal. Daniela mi-a zis ca nu e vinovata si ca a fost in calitate de martor si eu o cred. Ea munceste mult si-si vede de treaba ei”, i-a spus Nelu Crudu unui prieten.

“E prima oara in viata mea cand merg la o audiere, am fost mai mult, asa, ca sa ma admire lumea. Eu, in primul rand, am stat 3 ani de zile intr-o relatie si nu am avut niciun numar de telefon de la vreo fata. Dar, de cand m-am despartit, am reluat legatura cu fetele si probabil de asta m-au chemat sa ma intrebe ce stiu”, a spus Daniela.

Sursa: Wowbiz.ro