Cele mai bune 5 poziții Kama Sutra pentru începători

Cu siguranta cu totii am auzit de Kama Sutra sau chiar am incercat la un moment dat anumite pozitii sexuale din aceasta carte. Ei bine, este important de stiut ca unele dintre aceste pozitii sunt simple, in timp ce altele sunt extrem de complexe. Aceasta carte este fara indoiala una pe care orice cuplu ar trebui sa o aiba pentru a-si imbunatati viata sexuala. Daca sunteti interesat sa invatati mai multe lucruri noi despre sex, atunci luati in considerare următoarele 5 cele mai bune Kama Sutra poziții pentru începători.

Sammukha

Aceasta este una dintre cele mai ușoare poziții sexuale pe care multe cupluri o pun in aplicare. Femeia trebuie sa stea in picioare, cu fata la perete si cu picioarele cat mai mult departate. In acest timp, barbatul o penetreaza pe la spate. In aceasta pozitie, penetrarea este extrem de adanca, iar placerea foarte intensa. Femeile care sunt mult mai scunde decat partenerul lor ar trebui sa se urce pe un otoman pentru ca pozitia sa fie una perfecta. De asemenea, este important de stiut ca aceasta pozitie este excelenta atat pentru sexul vaginal cat si pentru sexul anal. Cu siguranta poti vedea aceasta pozitie in foarte multe filme porno sex anal. Tocmai din acest motiv este chiar recomandat sa faci acest lucru pentru a stii exact ce anume implica aceasta tehnica sexuala.

Janukurpara

Fiecare cuplu ar trebui sa incerce aceasta pozitie din cand in cand. Nu este deloc complicata, iar orgasmul va fi unul foarte intens. Barbatul trebuie sa ridice femeia in brate, picioarele acesteia sprijinindu-se de bratele lui. Penetrarea va fi de asemenea foarte adanca, iar contactul vizual va fi direct ceea ce va face intreaga experienta si mai profunda.

Tripadam

Aceasta pozitie sexuala este excelenta pentru sexul rapid. Chiar daca nu permite o penetrare profunda, placerea va fi imensa. Pozitia sexuala Tripadam este o pozitie pentru femeile care sunt mai usoare iar barbatul foarte puternic. In general, femeile mignone incearca aceasta pozitie sexuala destul de des pentru ca are foarte multe avantaje atat pentru ele cat si pentru partenerii lor.

Virsha

Aceasta pozitie se mai numeste si Cowgirl Reverse. Barbatul trebuie sa se intinda pe spate, in timp ce femeia se aseaza peste el, dar cu spatele la barbat. Multe cupluri prefera aceasta pozitie deoarece orgasmul este unul foarte intens pentru ambii parteneri. Poate ca nu va fi usor sa incerci pentru prima data, dar cu siguranta a doua oara va fi extrem de intens. Sa nu uitam ca orice pozitie sexuala necesita cateva incercari pana ce poate fi atins orgasmul.

Piditaka

In aceasta pozitie, femeia sta pe spate si isi ridica genunchii cat mai sus, sprijinindu-se de pieptul barbatului. In acest timp, barbatul se apleaca peste ea pentru a o penetra. Pozitia permite o penetrare adanca si foarte multa placere atat pentru barbat cat si pentru femeie. Barbatul ii poate ridica picioarele cat de mult vrea, pentru o penetrare si mai profunda. In acelasi timp, femeia se poate misca asa cum isi doreste. Isi poate misca soldurile si coapsele in functie de cum simte mai multa placere. Cu siguranta aceasta este o pozitie pe care fiecare cuplu ar trebui sa o incerce.