ASUS prezinta Padfone 2

ASUS a prezentat de curand noul lor telefon, ASUS Padfone 2 atat in Asia, cat si in Europa. Se pare ca ASUS vrea sa fie un competitor pentru Samsung, si poate chiar Apple. Ca date tehnice putem mentiona display Super IPS+ de 4.7 inch, rezolutie HD, 2 GB RAM, Android 4.1, camera foto de 13 megapixeli.

Senzorul foto de la Sony ar trebui sa faca diferenta in calitatea pozelor, 2GB RAM ar trebui sa aiba performante destul de mari. Telefonul va fi insotit si de un Padfone Station, transformandu-se astfel intr-o tableta eleganta.

Display-ul de top, performanta foto si video promisa de Somy, harware de top, Android 4.1, baterie mare si posibilitatea de a-l transforma in tableta fac din acest nou telefon un must have al sezonului urmator.

In Romania, telefonul va fi disponibil la finalul anului  avand preturi intre 799 euro (32GB) si 899 euro (64GB). Momentan nu exista ASUS Padfone de 16 GB, insa daca il vor lansa, pretul va fi undeva la 699 euro. Daca in Europa telefonul se va vinde automat cu Padfone Station, in Asia lucrurile nu stau chiar asa, pretul fiind cu aproximativ 50-70 euro mai mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *