Jucarii sexuale pentru femei

Jucarii sexuale pentru femei – Sex Shop Online

Descoperiti cele mai bune jucarii sexuale pentru femei si va spunem tot ce trebuie sa stiti despre ele.

Indiferent daca sunteti singuri sau in compania partenerului dvs., jucariile sexuale au devenit o necesitate pentru multe femei. Daca doriti sa va jucati cu corpul dvs. si sa descoperiti noi forme de placere, va prezentam cele mai bune jucarii sexuale pentru femei disponibile in orice magazin de tip sex shop online sau din tara.

Nu mai exista tabuuri in ceea ce priveste masturbarea femeilor, femeile de astazi pretind dreptul lor de a avea placere, singure sau in companie, si sa poata sa vorbeasca liber despre aceste chestiuni.

Sex Shop Online – jucarii sexuale pentru femei

Se pare ca cu cat progresam mai mult ca o societate, cu atat sexualitatea devin un subiect mai putin tabu. Unii experti sustin ca 1 din 2 femei poseda o anumita forma de jucarie sexuala, dar multe dintre aceste femei inca se simt incomod si inconfortabil vorbind sau explorand posibilitatile unei jucarii sexuale. Acesta este un lucru care trebuie schimbat in societatea noastra, deoarece exista multe beneficii ale folosirii unei jucarii sexuale pentru femei si posibilitatea de a cumpara jucarii sexuale pentru femei din magazinele pentru adulti si indtr-un sex shop online.

Jucarii sexuale pentru femei – clasice

In aceasta categorie putem include vibratoare si dildo-uri traditionale, care au o forma realista a penisului masculin, sunt colorate, cu lumini, baterii, diferite texturi si materiale, cu diferite moduri si intensitati si cele care au o anexa pentru a stimula clitorisul – toate ofera o placere maxima femeilor.

In acest grup mai putem include bile chinezesti, dopuri anale (numai pentru cele mai indraznete) si uleiuri sau lubrifianti pentru masaj.

Vibratoare glont – sunt jucariile perfecte pentru incepatori. Sunt mici, discrete si ieftine, nu sunt deloc intimidante si pot aduce valuri de placere. Au mai multe functii care vi se potrivesc, daca doriti vibratii blande sau putin mai multa putere. Sunt disponibile in orice sex shop online sau fizic.

sex shop online

Jucarii sexuale pentru femei – tehnologice

Aici putem include cea mai recenta tehnologie, cum ar fi ceasul desteptator Little Coconut, un dispozitiv pe care il puneti in chiloti atunci cand dormiti si dimineata va treziti cu un orgasm, functioneaza ca un ceas cu alarma, programeaza timpul si acest ceas ciudat va va face sa ajungeti la orgasm de indata ce va treziti, suna bine, nu-i asa?

Exista, de asemenea, rate de masaj, cu un vibrator puternic pentru a le folosi in cada; o optiune perfecta pentru acele femei care doresc sa aiba o mica placere, dar care le ofera unele dificultati in a avea un dildo traditional la domiciliu.

Vibratoare pentru degete: Aceste vibratoare de silicon super-moale sunt ideale pentru preludiu. Designul ingenios flexibil va permite sa le utilizati pentru jocul clitoral simultan si punctul G.

Aceasta este o modalitate interesanta de a imbogati preludiul cu un nou vibrator cu degete, pe care il purtati ca o manusa. Transforma degetul mare si degetul aratator in vibratoare pentru stimulare dubla. Asigurati-va ca utilizati un lubrifiant cu el.

Jucarii sexuale pentru femei

Stimulatoare clitoris: Spre deosebire de jucariile sexuale conventionale, acesta nu vibreaza si necesita mult mai putina putere pentru a crea mult mai multa senzatie. Utilizeaza unde sonice si impulsuri in loc de vibratii traditionale pentru a stimula intregul clitoris – nu doar partea externa pe care o puteti vedea si atinge. Exista opt setari diferite – astfel incat sa puteti experimenta si sa le gasiti pe cele perfecte pentru dvs. In plus, sunt rezistente la apa, deci sunt ideale pentru a fi folosite in baie si sunt mai usor de curatat!

Jucarii sexuale pentru femei – BDSM

In acest grup, includem tot ce are legatura cu jocurile de dominare si supunere, bice, catuse, pene senzuale, masti, bandaje pentru ochi, costume de piele, etc., daca le folositi cu partenerul dvs. mai bine, usor de obtinut din orice sex shop online si offline.

https://placereshop.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *