Stim cu totii: angajatii marilor companii sunt obisnuiti sa faca fata la tot felul de provocari. Vorbim de PROVOCARI. Caci deadline-urile scurte, rapoartele lunare, targeturile tot mai inalte au devenit, intre timp, rutina 🙂

Dar daca tot sunt obisnuiti cu provocarile, oare cum ar face ei fata uneia inedite? Cum ar face fata unei intreceri pe apa, cu velierul, dupa standardele si regulile unei regatte adevarate?

Cum s-ar comporta doamna de la Resurse Umane atunci cand va trebui sa traga de scote pentru a deschide velele? Sau marketing analistul, poate el sa aiba gandirea unui tactician la cursele pe apa? Iata PROVOCAREA noastra!colaj manevre

1 zi pe mare – O regatta adevarata!
  • Training prealabil
  • Comitet de cursacolaj party
  • Premii si medalii

Scurt desfasurator

09.00 – 10.00 training

10.00 – 12.00 regatta runda 1, vor castiga runda velierele care au scos cel mai bun timp.

12.00 – 14.00 pauza de masa

14.00 – 16.00 regatta runda 2, vor castiga runda velierele care au scos cel mai bun timp.

16.00 – 17.00 baie la baliza in golful Limanu

19.00 – 20.00 masa de seara

20.00 – petrecere

De ce sa participati la un teambuilding pe mare?

• Iesiti din cotidian. Printre preocuparile unei companii s-ar putea numara si asigurarea unor experiente memorabile angajatilor ei, nu?

• Va cunoasteti (si) mai bine. OK, stiti deja cine se catara cel mai iute si cine rezista pana dimineata unui “brainstorming” 🙂 Dar cine are calitati de navigator stiti? Dar cat de placute sunt provocarile marii?

• Demonstrati inca o data ca sunteti o echipa. Si inca ce echipa! Gata sa înfrunte provocarile marii! Va pregatiti o data in plus pentru a fi mereu INVINGATORI!

Contact:

Andreea Cheroiu

andreea.cheroiu@gmail.com

0727.089.043