5 ore pe mare

E o zi calda de vara, e 9 dimineata si iti bei cafeaua pe puntea unui velier. In timp ce parasim portul zgomotul de pe mal se pierde, ajunsi in larg oprim motorul si ridicam velele. Te poti relaxa, poti face plaja, poti sari in apa sau poti invata sa navighezi.

Citește mai mult pe 5 ore pe mare

O zi pe mare

Poti incepe ziua cu o cafea bauta pe puntea yachtului si o poti termina privind apusul soarelui din largul marii cu o sticla de vin sau sampanie si cativa prieteni. Toata ziua o vei petrece facand plaja, baie in largul marii si navigand! Mesele le poti servi la bord sau ne putem opri intr-un port.

Citește mai mult pe O zi pe mare

Weekend la Balcic

Vineri seara parasim portul Mangalia si setam cursul pentru Blacic. Drumul dureaza aproximativ 8 ore, in acest timp te poti relaxa dupa o saptamana la birou sau poti petrece pana dimineata in timp ce skipperul nostru are grija de drum. Sambata dimineata te vei trezi in marina din Balcic , poti lua micul dejun la bord…

Citește mai mult pe Weekend la Balcic

O saptamana in Bulgaria

Vino sa incerci o vacanta in care calatoria va fi la fel de speciala ca si destitania. Timp de o saptamana velierul va deveni casa ta, vei petrece zilele facand plaja pe punte, sarind in apa de fiecare data cand ti se face cald si petrecand in cea mai exclusivita locatie din lume – in largul marii! In fiecare zi vom naviga catre un nou oras, iar daca vrei sa ai mai mult timp de vizitat, nici o problema, tu alegi programul!

Citește mai mult pe O saptamana in Bulgaria