De ce iesim pe mare iarna?

Chiar daca afara e frig, sailingul iarna poate fi foarte placut, de ce?

In primul rand pentru ca marea este mai frumoasa iarna, mai limpede si mai curata ba chiar prinde o frumoasa nuanta de albastru, asemenea marii Ionice.

Iarna marea este mai aproape de natura, fara aglomeratia si muzica de pe plaja aceasta devine mai salbatica si mai romantica.

Si pescarii se tem de frig si nu mai ies pe mare asa des astfel lasand delfinii sa se apropie mai mult de coasta ba chiar vor veni sa se joace cu noi.

Nu ne mai facem griji ca ne arde soarele! Asta nu inseamna ca iesim pe mare doar in zilele mohorate cand soarele nu isi face aparitia, ne putem bucura de zilele insorite de iarna fara probleme pentru ca soarele nu este la fel de puternic ca vara si cu siguranta vom fi ok si fara crema de protectie.

Iarna nu-i ca vara dar daca te imbraci adecvat cu siguranta nu iti va fi frig. Tinuta de iarna este formata din geaca si pantalonii de ski, bocanci, caciula si manusi, deci cum mergi pe partie te asteptam si pe mare :).

Ce facem iarna pe mare?

Evadam din aglomeratie si galagie, ne ralaxam pe punte in timp ce auzim doar sunetul valurilor sparte de prova barcii si al vantului care ne umple panzele. Totodata este si un moment bun sa inveti cateva manevre de navigatie, cine stie poate astfel vei descoperi si o noua pasiune, aceea pentru sailing. Iar la sfarsitul zilei cand ne retragem in portul Limanu vom fi asteptati cu o ciorba fierbinte.

Daca te-am convis sa incerci navigatia de iarna click aici pentru a vedea ofertele noastre si iti promitem o experienta de neuitat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s